Aanbieding!

 66.79  29.44

Barbie Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Skipper Babysitters Inc Klim En Verken Speeltuin Poppen En Speelset

Met de Barbie Skipper Babysitters Inc. poppen en speelsets kunnen kinderen hun verzorgende kant leren ontdekken door in de rol van babysitte…

Op voorraad

Beschrijving

Met de Barbie Skipper Babysitters Inc. poppen en speelsets kunnen kinderen hun verzorgende kant leren ontdekken door in de rol van babysitter te kruipen. Met de Klim en Verken Speeltuin Poppen en Speelset, verander je in de beste babysitter ooit- er is zoveel plezier te beleven! Babysitter Skipper Pop let op de peuter, die speelt op de schommel en glijbaan of draait aan het stuur of met de blokjes speelt. Er is een 'boter-kaas-en-eieren'-spel met draaiende blokken en een zandbak die gevuld kan worden met vormbaar zand! Drie vormen en een schep waarmee kinderen zandsculpturen kunnen maken. Maak ze kapot en begin weer opnieuw! Skipper Pop en de peuterpop dragen casual outfits voor een speeldagje en aanvullende accessoires, zoals een fles, geven het verhaal meer vorm. Kinderen zullen genieten van hun rol als kinderoppas en verzorger met deze speelset die inspireert tot verzorgend spelen! Verzamel de andere Babysitters Inc. poppen en accessoires voor een dag vol babysitpret. (Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.) Inclusief Skipper babysitterpop met outfits en schoenen, kleine peuterpop met outfit en schoenen, speeltuin met zandbak, een bak vormbaar zand, een schep, drie vormen en accessoires. Skipper pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Speel klassieke oppasmomenten na met dit speeltoestel-thema Barbie Skipper Babysitters Inc. Klim en Verken Speeltuin Poppen en Speelset met Skipper Pop en een kleine peuterpop!
De speeltuin is de droom van elke peuter, met een schommel (die echt schommelt!), een glijbaan, een draaiend stuurwiel en draaiende blokken!
De twee poppen kunnen boter-kaas-en-eieren spelen met de draaiende blokken draai ze terug om opnieuw te beginnen.
Kinderen kunnen de peuter helpen leuke zandsculpturen te maken in de zandbak de set wordt geleverd met een bak vormbaar zand, een schep en 3 vormpjes, waaronder een kasteel!
DeSkipper pop is gekleed voor een dagje oppaspret in een fleurig T-shirt, paarse rok met camouflageprint en sneakers; de peuterpop is klaar om te spelen in een schattig jurkje en schoenen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Skipper Babysitters Inc Klim En Verken Speeltuin Poppen En Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: