Aanbieding!

 101.02  55.20

Barbie Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Zeemeermin Power Poppen, Boot En Accessoires

Kinderen kunnen met de Barbie 'Malibu' Roberts en Barbie 'Brooklyn' Roberts poppen op een magisch avontuur gaan met deze Barbie Zeemeermin Power speelset met een boot van 45 cm die blijft drijven in water! Er kunnen 4 p…

Op voorraad

Beschrijving

Kinderen kunnen met de Barbie 'Malibu' Roberts en Barbie 'Brooklyn' Roberts poppen op een magisch avontuur gaan met deze Barbie Zeemeermin Power speelset met een boot van 45 cm die blijft drijven in water! Er kunnen 4 poppen in de boot zitten om door de doorzichtige bodem de diepe zee te ontdekken of een tocht te maken op het bijbehorende vlot! De Barbie 'Malibu' en Barbie 'Brooklyn' Roberts poppen zijn klaar voor het avontuur in hun kleurrijke badpakken en accessoires. Met Barbie Zeemeermin Power poppen en speelsets kunnen kinderen van 3 jaar en ouder hun favoriete momenten naspelen of zelf verhalen maken! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Poppen kunnen niet zwemmen of los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Duik in het avontuur met de Barbie 'Malibu' Roberts pop, Barbie 'Brooklyn' Roberts pop en een boot die echt kan drijven!
De speedboot van 45 cm is geïnspireerd op Barbie Zeemeermin Power en biedt ruimte aan 4 poppen.
De poppen kunnen door de doorzichtige bodem de diepe zee ontdekken of een tocht maken op het vlot dat aan de achterkant van de boot is bevestigd!
Vertel schitterende verhalen met de schattige babyrog, 2 reddingsvesten, 2 zonnebrillen, een zonneklep, camera en een fles zonnebrand.
De Barbie 'Malibu' and Barbie 'Brooklyn' Roberts poppen zijn klaar voor grote avonturen in hun op zeemeerminnen geïnspireerde badpakken.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Zeemeermin Power Poppen, Boot En Accessoires”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: