Aanbieding!

 62.10  23.92

Barbie Poppen En Poppenhuizen Mini-poppen | Met Hond & Pups – Donker

Verrassing: De schattige hond van Barbie verwacht puppy's! Met de Pasgeboren Pups speelset van Barbie kunnen kinderen Barbie helpen om drie schattige puppy's ter wereld te brengen door op d…

Op voorraad

Beschrijving

Verrassing: De schattige hond van Barbie verwacht puppy's! Met de Pasgeboren Pups speelset van Barbie kunnen kinderen Barbie helpen om drie schattige puppy's ter wereld te brengen door op de rug te duwen van de moederhond. Als de puppy's geboren zijn, kunnen kinderen het bad vullen met ijskoud water, de handdoek daarin dompelen en daarmee over de puppy's wrijven, waardoor hun moedervlek zichtbaar wordt. Omdat Barbie flexibele knieën heeft, kan ze goed helpen bij de bevalling en met haar schattige draagtas die groot genoeg is voor alle drie de pups kan ze ook onderweg prima voor ze zorgen! Met extra accessoires zoals een fles, twee borstels, een touwspeeltje, twee snacks, een zak hondenvoer en een kom. Deze Pasgeboren Pups speelset van Barbie heeft zoveel verzorgingsaccessoires en is zo veelzijdig dat het een perfect cadeau is voor kinderen van 3 tot 7 jaar, en al helemaal voor kinderen die van dieren houden! Pop kan niet los staan. Kleuren en versieringen kunnen afwijken.
De schattige hond van Barbie verwacht puppy's en kinderen kunnen helpen die ter wereld te brengen met de Pasgeboren Pups speelset van Barbie!
Duw op de rug van de moederhond en help Barbie om een puppy ter wereld te brengen. Duw daarna nog eens om nog 2 puppy's ter wereld te brengen!
Vul het bad met ijskoud water, dompel de handdoek daarin en wrijf ermee over de puppy's, waardoor hun moedervlek zichtbaar wordt!
De puppy draagtas is groot genoeg voor alle drie de pups, zodat Barbie ook onderweg voor ze kan zorgen.
Met extra accessoires zoals een fles, twee borstels, een touwspeeltje, twee snacks, een zak hondenvoer en een kom voor nog meer speelplezier.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen Mini-poppen | Met Hond & Pups – Donker”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: