Aanbieding!

 47.20  23.92

Barbie Poppen En Poppenhuizen Modepoppen | Cutie Reveal Doll 3 – Puppy

De Barbie Schattige Verassing poppen bieden superschattig uitpakplezier met maar liefst 10 verrassingen, waaronder een beweegbare Barbie pop! Maak de verpakking open en ontdek een zacht, pluizig hondenvriendje en 4 verrassingszakjes. In het hondenpak gaat …

Op voorraad

Beschrijving

De Barbie Schattige Verassing poppen bieden superschattig uitpakplezier met maar liefst 10 verrassingen, waaronder een beweegbare Barbie pop! Maak de verpakking open en ontdek een zacht, pluizig hondenvriendje en 4 verrassingszakjes. In het hondenpak gaat een Barbie pop schuil met lang haar en sprankelende details. Maak de verrassingszakjes open voor glimmende kleding, accessoires, een spons/kam en een minipuppyvriendje. Kinderen kunnen de Barbie pop aankleden en accessoires geven. Het bovenstuk van het kostuum kun je binnenstebuiten keren en als een superzacht fleece vest gebruiken en de kop van het kostuum verandert in een dierenmand! Maar er zijn nog meer verrassingen door de snoezige kleurverandering. Er verschijnt dierenschmink op het gezicht van de Barbiepop en haar puppyvriendje doet de ogen 'open en dicht': wat een lieve puppy! Je hebt alleen de spons/kam en ijskoud water nodig. Met warm water maak je de verandering weer ongedaan. Ontdek alle schattige verrassingen met deze Barbie Schattige Verrassing-reeks. Inhoud: pop in dierenpak en 10 verrassingen. Pop kan niet los staan. Kleuren en versieringen kunnen afwijken.
De Barbie Schattige Verrassing poppen bieden met 10 verrassingen in 1 verpakking heel veel superschattig uitpakplezier. Laat je verrassen door zachte knuffelbeesten, mode, verrassingszakjes en leuke kleurveranderingen (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).
Maak de verpakking open en ontdek een Barbie pop vermomd als een zacht, pluizig hondje!
Til de kop van het kostuum omhoog en tover een beweegbare Barbie met lang haar en glinsterende details op haar gezicht tevoorschijn.
Maak de 4 verrassingszakjes open voor leuke kleding en accessoires: een superglinsterende rok, een paar coole schoenen, een haarband met hondenoren en een minipuppyvriendje!
Kinderen kunnen Barbie kleding en accessoires aantrekken door bijvoorbeeld het bovenstuk van het kostuum te veranderen in een superzacht fleece vest met hartjesprint. De hondenkop van het kostuum kan ook dienst doen als mandje voor het puppyvriendje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen Modepoppen | Cutie Reveal Doll 3 – Puppy”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: