Aanbieding!

 34.78  18.40

Barbie Poppen En Poppenhuizen Modepoppen | Dreamtopia 2-in-1 Prins

DezeBarbie Dreamtopia Ken pop kan veranderen van prins in zeemeerman, zodat je twee keer zo veel verhalen kunt verzinnen en avonturen kunt beleven! Met een grot…

Op voorraad

Beschrijving

DezeBarbie Dreamtopia Ken pop kan veranderen van prins in zeemeerman, zodat je twee keer zo veel verhalen kunt verzinnen en avonturen kunt beleven! Met een grote cape die verandert in een sprankelende zeemeermanstaart tover je Ken van een stralende prins om in een prachtige zeemeerman. Trek zijn koninklijke pak en zijn cape uit, draai de cape om en je ziet een zeemeermanstaart in regenboogkleuren met fonkelende details. Maak de cape zo vast en daar is je zeemeerman! Ken draagt een kroon, twee polsbanden en een op het zeeleven geïnspireerde ketting om de ommezwaai van prins-tot-zeemeerman helemaal af te maken. Sprookjesliefhebbers vanaf 3 jaar vinden het geweldig om de look van Ken steeds opnieuw te veranderen. Pop kan niet zwemmen of los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Deze Barbie Dreamtopia Ken kun je in een paar seconden omtoveren van een prins in een zeemeerman!
Ken draagt een koninklijk pak met een cape die je kunt omkeren, waardoor het plotseling een zeemeermanstaart met regenboogprint wordt.
Trek Kens pak en cape uit, draai de cape om en daar is de zeemeermanstaart! Maak de cape dan vast en je onderwateravontuur kan beginnen!
Met een kroon, twee polsbanden en een op het zeeleven geïnspireerde ketting is de ommezwaai van prins-tot-zeemeerman helemaal af.
Deze Barbie Dreamtopia 2-in-1 pop is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar, vooral als ze van prinsessen en zeemeerminnen houden!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen Modepoppen | Dreamtopia 2-in-1 Prins”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: