Aanbieding!

 38.09  20.24

Barbie Poppen En Poppenhuizen Modepoppen | Dreamtopia Twinkellichtjes Zeemeermin

Met Twinkellichtjes Barbie zeemeermin duik je in de magische wereld van Barbie™ Dreamtopia! Ze heeft een staart die met een druk op de knop kan ‘zwemmen’ en de lichtshow b…

Op voorraad

Beschrijving

Met Twinkellichtjes Barbie zeemeermin duik je in de magische wereld van Barbie™ Dreamtopia! Ze heeft een staart die met een druk op de knop kan ‘zwemmen’ en de lichtshow begint wanneer ze in of uit het water gaat! Duw de staart van de Barbie pop in het water om een van de lichtshows te starten en duw aan de zijkanten van haar rokje als ze haar staart beweegt. Dat is zó leuk, en je kunt het steeds opnieuw doen! Laat de Barbie zeemeermin in al je zelfbedachte verhalen rondzwemmen. Ze is sprookjesachtig gekleed en klaar voor het avontuur. Ze heeft een fonkelend roze topje aan en een blauw rokje waarmee je op het droge de lichtjes kunt activeren, een doorzichtige paarse staart die kan bewegen, stralende sterren voor de lichtshows, en een bijzondere vin voor extra glans. Een blauwe diadeem in haar lange blonde haar met roze lokken maakt haar outfit helemaal af. Laat je fantasie de vrije loop en verzin verhalen met Barbie Twinkellichtjes zeemeermin, want als je op reis gaat naar Dreamtopia met de zusjes Barbie en Chelsea™, word je wakker in een wereld waar al je dromen werkelijkheid worden! Verzamel alle Barbie™ Dreamtopia poppen en speeltjes en ga het avontuur tegemoet (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inhoud: Barbie™ Dreamtopia Twinkellichtjes zeemeerminpop met lichtjes en ‘zwemmende’ staart, en een diadeem. Pop kan niet los staan of alleen zwemmen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Neem een duik met de Barbie Twinkellichtjes zeemeerminpop uit Barbie™ Dreamtopia — met haar staart kan ze echte zwembewegingen maken en de betoverende lichtjes zijn voor jonge kinderen een sprookje om naar te kijken!
Met een druk op de knop kun je de speelpret steeds opnieuw herhalen voor een magisch effect. Verzin je eigen verhalen!
Doe de Barbie zeemeermin gewoon in het water om de regenbooglichtshow in de doorzichtige paarse staart te starten, of duw op de zijkanten van haar rokje voor een lichtshow op het droge, het blijft elke keer een leuke verrassing!
Druk op de zijkanten van haar rokje terwijl je haar in het water houdt (of eruit haalt), dan maakt ze zwembewegingen met haar staart. Net echt! Verzin je eigen magische verhalen!
De outfit van Barbie is betoverend: een schitterend fonkelend topje en een doorzichtige, glanzende staart. De doorzichtige blauwe diadeem maakt haar outfit helemaal af!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen Modepoppen | Dreamtopia Twinkellichtjes Zeemeermin”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: