Aanbieding!

 38.09  20.24

Barbie Poppen En Poppenhuizen Modepoppen | Pop Met Schitterend Regenbooghaar

Je kunt allerlei leuke kapsels verzinnen voor deBarbie pop met schitterend regenbooghaar en avonturen bedenken die ze gaat beleven! Deze Barbie pop verbergt een regenboog aan kleuren in haar extra lange haren 20 cm waarmee je verrassende kapsels kunt m…

Op voorraad

Beschrijving

Je kunt allerlei leuke kapsels verzinnen voor deBarbie pop met schitterend regenbooghaar en avonturen bedenken die ze gaat beleven! Deze Barbie pop verbergt een regenboog aan kleuren in haar extra lange haren 20 cm waarmee je verrassende kapsels kunt maken die iedereen geweldig vindt. Je krijgt er een tube glittergel, een kam en accessoires bij voor nog meer verschillende looks. Draai de tube gel op de kam en laat de kam door het haar van Barbie glijden, terwijl je voorzichtig in de tube knijpt om haar kleurige lokken nog meer te laten stralen. Met de klemmetjes en haarbanden kun je een paardenstaart, zijstaartjes of vlechten maken, het haar mooi opsteken en nog veel meer! Kam het haar weer uit, was de glitter eruit met water en begin opnieuw. De pop is een geweldig cadeau voor jonge stylisten van 5 tot 7 jaar die het heerlijk vinden om steeds nieuwe kapsels en fantastische looks te bedenken. Deze Barbie pop draagt een outfit die bij haar haar past: een shirt met regenboogprint en een rok in zilvermetallic look. Elke nieuwe look is het begin van een ander verhaal en een nieuw idee, want wanneer een kind met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden! Inhoud: Barbie pop met schitterend regenbooghaar, haar outfit en accessoires; extra lang haar, tube glittergel, kam en haaraccessoires. Pop kan niet los staan. Kleuren en decoraties kunnen variëren.
DezeBarbie pop met schitterend regenbooghaar prikkelt de fantasie van haarstylistes in de dop met glittergel, haaraccessoires en nieuwe looks!
De Barbie pop verbergt regenbooglokken in vijf schitterende kleuren in haar lange blonde haar dat maar liefst 20 cm lang is!
Geef het haar van Barbie extra glans met de kam met glittergel; je zet gewoon de tube gel op de kam en knijpt voorzichtig in de tube terwijl je kamt!
Jeugdige stylisten kunnen allerlei leuke kapsels verzinnen vlechten, paardenstaarten, staartjes opzij, knotjes, opsteken en nog veel meer en de drie haarclips, twee haarbanden en borstel gebruiken!
Wanneer het tijd is voor een nieuwe look, was je de glitter met water uit het haar en begin je gewoon opnieuw. Elke keer weer een andere look en een nieuw verhaal!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen Modepoppen | Pop Met Schitterend Regenbooghaar”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: