Aanbieding!

 49.68  26.68

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Carrière | De Wildernisgids Pop En Speelset

Ontdek de wereld van de wilde dieren met de speelset Barbie de Wildernisgids! Wanneer een meisje met Barbie speelt, leert ze dat alles mogelijk is. En als je gek bent op dieren, alles van de natuur weet en graag iedereen wilt rondleiden, kun je wildernisgids …

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek de wereld van de wilde dieren met de speelset Barbie de Wildernisgids! Wanneer een meisje met Barbie speelt, leert ze dat alles mogelijk is. En als je gek bent op dieren, alles van de natuur weet en graag iedereen wilt rondleiden, kun je wildernisgids worden! Deze speelset is een plekje in de wildernis, met een boom, een brug van boomstammen, een grot en een prachtige regenboog in de lucht. Tien dieren – een vos, een babyhertje, 2 babyberen, een stinkdier, 2 vogels, 2 konijntjes en een eekhoorn – kunnen hier uitrusten, zich verstoppen en deze leuke interactieve omgeving verkennen! Barbie de wildernisgids (pop, 30,5 cm) draagt een sportief vest, shorts en heeft een verrekijker om de weg te vinden! De speelset is een plekje in de wildernis met 10 dierenfiguren en Barbie, de wildernisgids. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.
Word ook een wildernisgids en leid zelf natuurliefhebbers rond met deze speelset!
Barbie de wildernisgids (pop, 30,5 cm) draagt een vest, shorts en laarzen, en begint de dag met de omgeving bekijken door haar verrekijker. Ze vertelt haar volgers over de dieren en hun leefgebied.
Deze speelset is een plekje in de wildernis, met een boom, een brug van boomstammen, een grot en een prachtige regenboog in de lucht.
Tien dieren – een vos, een babyhertje, 2 babyberen, een stinkdier, 2 vogels, 2 konijntjes en een eekhoorn – kunnen hier uitrusten, zich verstoppen en deze leuke interactieve omgeving verkennen!
Ontdek een wereld van creatief spelplezier en bedenk spannende verhalen met de speelset Barbie de Wildernisgids!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Carrière | De Wildernisgids Pop En Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: