Aanbieding!

 50.69  25.76

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Carrière | Smoothie Bar Speelset

Tijd om heerlijke smoothies te maken voor de klanten van de Barbie Smoothiebar speelset! De Barbie pop (30 cm) draagt een schattige jurk met fruitthema …

Op voorraad

Beschrijving

Tijd om heerlijke smoothies te maken voor de klanten van de Barbie Smoothiebar speelset! De Barbie pop (30 cm) draagt een schattige jurk met fruitthema en schortopdruk en heeft alles klaar staan om voor haar klanten overheerlijke smoothies te bereiden: heel veel groente en fruit en zelfs tarwegras in een katvormige pot! Kinderen gaan het prachtig vinden om de Barbie pop te helpen smoothies te maken met behulp van de blender, fruit en bekertjes om mee te nemen. Vervolgens kunnen kinderen de twee bekertjes (met verwijderbare deksel) die van kleur veranderen, gebruiken om de smoothies 'in te schenken'. Kijk hoe de bekertjes roze worden (vul de bekertjes hiervoor met koud water). Vul de bekertjes met warm water voor de oorspronkelijke kleur en herhaal het spel zo vaak als je wilt. Nu de smoothies klaar zijn, kunnen de klanten van Barbie hun bestelling afrekenen bij de kassa. Kinderen zijn dol op de eindeloze mogelijkheden voor verhalen en fantasierijk spelen. Inhoud: Barbie pop, smoothiebar en 10 accessoires: 2 bekertjes die van kleur veranderen met verwijderbare deksel, 2 flessen, 2 trossen fruit, fruitmandhouder, blender, kassa en tarwegras in katvormige pot. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen zijn mogelijk. Een fantastisch cadeau voor kinderen van 3 tot 7 jaar!
Met de Barbie Smoothiebar speelset kan de Barbie pop heerlijke smoothies voor de klanten bereiden.
De Barbie pop (30 cm) draagt een schattige jurk met fruitthema en schortopdruk. Ze heeft alles klaar staan om de klanten van de smoothiebar te bedienen met leuke accessoires zoals bekertjes om mee te nemen, trossen fruit en tarwegras in een katvormige pot. Het is net een echte smoothiebar!
Wanneer de smoothies klaar zijn om 'in te schenken', kunnen kinderen de twee bekertjes (met verwijderbare deksel) die van kleur veranderen met koud water vullen en de smoothies roze zien worden. Vul de bekertjes met warm water en je kunt telkens weer nieuwe smoothies inschenken!
Nadat de smoothies klaar zijn, kan Barbie de klanten laten betalen bij de kassa. Kinderen kunnen natuurlijk ook spelen dat Barbie de klant is en voor haar een smakelijke smoothie maken en haar bij de kassa laten afrekenen.
Kinderen gaan dol zijn op de eindeloze mogelijkheden voor verhalen en fantasierijk spelen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Carrière | Smoothie Bar Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: