Aanbieding!

 59.80  23.00

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Carrière | Strandwacht Pop En Speelset

Ontdek een wereld vol zand-, surf- en strandwachtplezier met Barbie de strandwacht! Wanneer een meisje met Barbie speelt, leert ze dat alles mogelijk is. En als je graag zwemt …

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek een wereld vol zand-, surf- en strandwachtplezier met Barbie de strandwacht! Wanneer een meisje met Barbie speelt, leert ze dat alles mogelijk is. En als je graag zwemt en levens redt, kun je strandwacht worden! Deze speelset bevat strandwacht Barbie (ca. 30 cm) in haar schattige roze zwempak, rode shorts, witte sneakers en fluitje. Vanaf haar strandwachtstoel kan ze de zee goed in de gaten houden. Ze zit op jaar strandwachtstoel onder een parasol en heeft een megafoon, een verrekijker, 3 vlaggen en een reddingsboei. Naast haar ligt haar trouwe viervoeter met een rood jasje. Kinderen vinden het heerlijk om hun creativiteit de vrije loop te laten en talloze verhalen te bedenken! Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.
Ontdek hoe het is om op zwemmers te letten en ervoor te zorgen dat anderen veilig blijven met de Barbie Strandwacht speelset!
Strandwacht Barbie pop draagt een schattig roze zwempak, rode shorts, witte sneakers en ze heeft een fluitje. Ze is helemaal klaar om samen met haar trouwe hond met rood hondenjasje levens te redden.
Vanuit haar hoge strandwachtstoel kan strandwacht Barbie met haar verrekijker de zwemmers in de gaten houden. Ze zit beschut onder haar parasol en heeft 3 vlaggen waarmee ze de waterkwaliteit kan aangeven. Als ze een zwemmer moet helpen, kan ze de boei in het water gooien.
Ontdek een wereld vol creatieve mogelijkheden en verhalen met Barbie de strandwacht!
Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar, vooral als ze zwemmers veilig willen houden en dol zijn op de zee, meren en het zwembad!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Carrière | Strandwacht Pop En Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: