Aanbieding!

 38.09  20.24

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Carrière | Tandartspop En Speelset

Barbie carrièrepoppen en speelgoed inspireren kinderen om grote dromen te koesteren en de lat hoog te leggen! Deze Barbie speelsets maken van beroepsomgevingen een speelomgeving, met meubilair en accessoire…

Op voorraad

Beschrijving

Barbie carrièrepoppen en speelgoed inspireren kinderen om grote dromen te koesteren en de lat hoog te leggen! Deze Barbie speelsets maken van beroepsomgevingen een speelomgeving, met meubilair en accessoires die bij het beroep passen en waarmee jonge professionals hun droomcarrière kunnen ontdekken. Bij elke pop en speelset zitten veel extra accessoires, in de kenmerkende Barbie stijl, wat veel spelmogelijkheden biedt zodat ze veel kunnen leren. De Barbie tandartspop laat haar schattige peuterpatiëntje lachen met haar kleurrijke onderzoeksgereedschap, waaronder een stoel en een spoelbak met schappen, lamp en beeldscherm. Extra speelonderdelen, zoals een tandenborstel, gebitsvorm en meer, dagen jonge fantasierijke kinderen uit tot leuke rollenspellen. Deze Barbie pop draagt professionele kleding met een witte werkjas over een gebloemde jurk en haar patiënt draagt ook een bloemetjesjurk. Kinderen zullen het leuk vinden dat ze op deze manier verschillende beroepen kunnen ontdekken om te zien welke dromen ze willen nastreven. Kies één beroep of probeer ze allemaal uit, want terwijl een kind met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). De set bevat een Barbie pop, tandartsstoel, spoelbak en accessoires die bij het beroep passen. De Barbie pop kan niet los staan. Kleuren en decoraties kunnen variëren.
Droom groots en ontdek nieuwe omgevingen met Barbie poppen en speelgoed passend bij de werkomgeving van een bepaald beroep. Jonge verbeeldingsrijke kinderen zullen een stralende lach op hun gezicht krijgen wanneer ze spelen met de Barbie tandartspop en speelset. Hierbij zit verder ook nog een peuterpop als patiënt, een stoel, spoelbak en tandartsgereedschappen!
Patiënten vinden het leuk om in deze mooi gekleurde stoel te gaan zitten. De spoelbak is 'hypermodern', met een cool uitziende lamp en beeldscherm.
De extra accessoires stimuleren het naspelen van verhalen en rollenspel, zoals een tandenborstel, beschermingsbril en gebitsvorm.
De jonge patiënt is superschattig de kleine pop draagt een jurk met margrietprint en ze is een tandje kwijt!
Barbie pop is klaar voor de afspraak met haar patiënt. Ze is gekleed in een blauwe jurk met bloemenprint, witte werkjas en schoenen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Carrière | Tandartspop En Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: