Aanbieding!

 68.08  33.12

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Mini-poppen | Dierenwinkel

Welkom bij de dierenboetiek van Barbie, waar je alles vindt wat je nodig hebt om Barbie te helpen haar dierenvriendjes te verzorgen! In deze speelset vind je een verzorgingsplek, een…

Op voorraad

Beschrijving

Welkom bij de dierenboetiek van Barbie, waar je alles vindt wat je nodig hebt om Barbie te helpen haar dierenvriendjes te verzorgen! In deze speelset vind je een verzorgingsplek, een toonbank met een kassa, schappen met verzorgingsproducten en meer dan 20 onderdelen om dieren te verzorgen en verhalen te bedenken. Als je Barbie wilt helpen om haar puppy te verzorgen, klap je de toonbank omhoog zodat je de verzorgingsplek kunt gebruiken. Dompel de spons in warm water en was de puppy: alle modderige plekken verdwijnen! Zodra alles schoon is, kan Barbie nog wat hondenkoekjes en speeltjes kopen of een nieuw dierenvriendje adopteren. Met vier huisdieren, leuke functies en zó veel accessoires staat deze speelset garant voor eindeloos speelplezier voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
De speelset Barbie Dierenboetiek is een droomcadeau voor dierenliefhebbers, met 4 huisdieren, een verzorgingsplek, een toonbank met een kassa en meer dan 20 onderdelen en accessoires!
De speelset verander je in een paar seconden — klap de toonbank omhoog en je vindt een wasbak waar Barbie haar puppy kan verzorgen.
De puppy verandert van kleur als je de spons in warm water doopt en de puppy ermee wast: alle moddersporen verdwijnen! En dit kun je steeds opnieuw doen!
De set bevat schappen en opbergplekken om de accessoires, zoals hondenkoekjes, speeltjes en verzorgingsproducten op te bergen.
Help Barbie in de boetiek met het uitzoeken van dingen die ze nodig heeft voor haar puppy. En misschien wil ze nog wel een dierenvriendje: ze kan kiezen uit een kitten, een hamster en een schildpad!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Mini-poppen | Dierenwinkel”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: