Aanbieding!

 89.42  48.76

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Mini-poppen | Paardenverzorging, Pop, Paarden En Speelset

Met Barbie, twee paarden en bergen accessoires kun je naar hartenlust verzorgen, stylen en een leuke tijd beleven met vriend…

Op voorraad

Beschrijving

Met Barbie, twee paarden en bergen accessoires kun je naar hartenlust verzorgen, stylen en een leuke tijd beleven met vrienden! De speelset Barbie Paardenverzorging bestaat uit een omheining met een trog, douche en verzorgingsplek waar Barbie haar paarden kan borstelen, wassen en verzorgen. Borstel de manen van de paarden en ontdek met ijskoud water de kleurige lokken! Gebruik warm water om de kleurverandering om te keren. Dit kun je steeds weer opnieuw doen. Voeg een haarextensie of een bloemenkrans toe en laad daarna het speciale stylingapparaat op, plaats het op de manen van het paard of op het haar van Barbie en beweeg het omlaag, zodat je snoezige vlinderclips kunt aanbrengen. Als de paarden zijn verzorgd en er fantastisch uitzien, kun je Barbie helpen om hen te voeren en een knapperig worteltje te geven. De paarden kunnen hun hoofd op en neer bewegen als ze iets lekkers krijgen. Daarna buig je de knieën van Barbie en zet je haar op het zadel van het grootste paard, zodat ze een ritje kan maken. Met Barbie, de twee paarden en meer dan 20 accessoires kun je eindeloos verhalen verzinnen! Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
De Barbie Paardenverzorging speelset is de droom voor elke paardenliefhebber met Barbie, 2 paarden en meer dan 20 verzorgingsaccessoires!
Zet de omheining, de trog, de douche en de verzorgingsspullen klaar en het borstelen en stylen kan beginnen.
Met ijskoud water maak je kleurrijke strepen in de manen van beide paarden en met warm water keer je de kleurverandering weer om. Dat kun je steeds opnieuw doen!
Laad het stylingapparaat, plaats het dan op de manen van de paarden of op het haar van Barbie en duw het omlaag om schattige vlinderclips aan te brengen.
Beide paarden kunnen hun hoofd op en neer bewegen als ze worden gevoerd. Gebruik de trog en de wortel om hen iets lekkers te geven.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Mini-poppen | Paardenverzorging, Pop, Paarden En Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: