Aanbieding!

 179.86  77.28

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Modepoppen | Dreamhouse Adventures Droomvliegtuig Speelset & Piloot

Het Barbie Droomvliegtuig staat klaar om samen met je Barbie piloot een droomreis te maken! Je kunt Barbie op de stoel van de piloot zetten en dan het vliegtuig…

Op voorraad

Beschrijving

Het Barbie Droomvliegtuig staat klaar om samen met je Barbie piloot een droomreis te maken! Je kunt Barbie op de stoel van de piloot zetten en dan het vliegtuig op de grond laten taxiën, of de bovenkant opendoen en spelen met alles wat je in het vliegtuig ziet. Het is allemaal net echt, met verstelbare stoelen, werkende bagagecompartimenten en een snackwagen met afneembare bladen. En natuurlijk is de puppy het perfecte reismaatje voor Barbie de piloot – samen op avontuur! Met de andere accessoires kun je een hapje eten, een dutje doen of lekker languit naar een film kijken – vliegen was nog nooit zo fijn! Het vliegtuig is geïnspireerd op Barbie Dreamhouse Adventures. Kijk mee met Barbie terwijl ze spannende avonturen beleeft met haar familie en vrienden of verzin je eigen avontuur terwijl je de wereld verkent! Verzamel andere Barbie reispoppen en reisspulletjes voor nog meer speelplezier. Jonge wereldreizigers vinden het heerlijk om te spelen dat ze met het vliegtuig allerlei plaatsen bezoeken, dichtbij en veraf. In het vliegtuig kunnen ze eten, slapen en zichzelf vermaken – wanneer een meisje met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Geef je fantasie de vrije loop en ga op avontuur met Barbie de piloot in het Barbie Droomvliegtuig, waarmee je op allerlei manieren kunt spelen!
Met meer dan 15 accessoires, waaronder een puppy als reismaatje, wordt spelen een feest!
Laat het vliegtuig taxiën naar de startbaan.
Open de bovenkant en de zijkant, zodat je tijdens de vlucht kunt spelen!
Er is een stoel voor Barbie de piloot en 2 stoelen voor passagiers; de stoelen zijn voorzien van een tv-scherm en zijn verstelbaar, net als in een echt vliegtuig (andere poppen per stuk verkrijgbaar).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Modepoppen | Dreamhouse Adventures Droomvliegtuig Speelset & Piloot”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: