Aanbieding!

 41.22  24.84

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | And Chelsea The Lost Birthday Chelsea Jungle Rivier Speelset

Deze speelset Barbie en Chelsea De Verdwaalde Verjaardag Spetterend Zwemavontuur neemt 3 tot 7-jarigen mee op avon…

Op voorraad

Beschrijving

Deze speelset Barbie en Chelsea De Verdwaalde Verjaardag Spetterend Zwemavontuur neemt 3 tot 7-jarigen mee op avontuur in de jungle! Chelsea is klaar voor een leuke dag in en op het water met haar vriendjes het babyaapje, olifantje en tijgertje – er zit zelfs een papegaai in de boom. Vul de speelset met water, zodat Chelsea en haar dierenvriendjes kunnen zwemmen, van de glijbaan roetsjen en heerlijk drijven rondom het eiland. Er zijn zó veel avonturen te beleven: help je vriendjes in de boom te klimmen en naar beneden te glijden, zo het water in! Of laat ze met de tokkelbaan naar de overkant zweven! Chelsea kan buigen, zodat ze comfortabel in haar zwemband op het water kan dobberen. En als ze moe wordt, kan ze even uitrusten op de handdoek en limonade drinken. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Deze speelset van Barbie en Chelsea De verdwaalde verjaardag prikkelt de verbeelding van kinderen. Ze verzinnen zelf avonturen met ontdekkingstochten en dierenvriendjes!
Vul de speelset met water, zodat Chelsea en haar dierenvriendjes kunnen zwemmen, van de glijbaan kunnen glijden en heerlijk kunnen dobberen rondom het eiland.
Help Chelsea in de boom te klimmen en naar beneden te glijden, zo het water in! Of laat haar met de tokkelbaan naar de overkant zweven. Er is zó veel te beleven!
Met het schattige babyaapje, het olifantje, het tijgertje en de papegaai kun je allerlei verhalen over vriendschap bedenken. De handdoek en het bekertje drinken komen goed van pas na de waterpret.
Chelsea draagt een kleurrijk zwempak en kan buigen, zodat ze comfortabel in haar zwemband kan drijven.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | And Chelsea The Lost Birthday Chelsea Jungle Rivier Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: