Aanbieding!

 51.06  33.12

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Bakker Speelset

Met de Barbie Bakkerij Speelset kun je je eigen bakkerij openen! Iedereen houdt van taart en zoetigheden! Met deze speelset maak je zelf de heerlijkste gebakjes en andere lekkernijen! De speelset bevat een tengere Barbie pop (ca. 30 cm) …

Op voorraad

Beschrijving

Met de Barbie Bakkerij Speelset kun je je eigen bakkerij openen! Iedereen houdt van taart en zoetigheden! Met deze speelset maak je zelf de heerlijkste gebakjes en andere lekkernijen! De speelset bevat een tengere Barbie pop (ca. 30 cm) met cool roze haar. Ze draagt een snoezige gestreepte jurk en een schortje. Op de bakwerkplek kun je op drie plaatsen aan de slag om te bakken, te decoreren en het resultaat te laten zien. De set bevat maar liefst meer dan 20 accessoires. Kies een van de twee soorten deeg (roze of blauw), stop het in de oven, trek aan de hendel en kijk hoe de taart rijst! Daarna kun je de taart op de presentatieschaal zetten om te versieren met decoraties en toppings. De speelset bestaat uit de bakwerkplek, een Barbie pop (ca. 30 cm), 2 bakjes deeg, een spuitzak, een spatel, decoraties, toppings, een cupcakevorm, een bakblik en nog veel meer. Barbie kan verschillende accessoires echt vasthouden. Pop kan niet los staan. Kleuren en versieringen kunnen afwijken. Een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.
Kids kunnen hun eigen bakkerij beginnen en taarten versieren met de speelset Barbie Bakkerij!
Deze Barbie is tenger, heeft roze haar en draagt een snoezige gestreepte jurk met een schortje. Ze doet niets liever dan taarten bakken en versieren.
De speelset bestaat uit de bakwerkplek, een Barbie pop (ca. 30 cm), 2 bakjes deeg, een spuitzak, een spatel, decoraties, toppings, een cupcakevorm, een bakblik en nog veel meer.
Kinderen kunnen kiezen uit twee soorten deeg (roze of blauw), het in de oven stoppen, aan de hendel trekken en kijken hoe de taart rijst!
Daarna zetten ze de 'gebakken' taart op de presentatieschaal en begint het vrolijke versieren met decoraties en toppings.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Bakker Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: