Aanbieding!

 88.32  57.96

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Chelsea – Huis

De Chelsea pop en haar vrienden hebben hun eigen poppenhuis met maar liefst drie verdiepingen vol speelplekken. Met de transformatiefunctie ontdek je geheime speelplekken, waardoor je urenlang kunt spel…

Op voorraad

Beschrijving

De Chelsea pop en haar vrienden hebben hun eigen poppenhuis met maar liefst drie verdiepingen vol speelplekken. Met de transformatiefunctie ontdek je geheime speelplekken, waardoor je urenlang kunt spelen! De formaat van dit poppenhuis is precies goed voor de Chelsea poppen van ongeveer 15 cm (apart verkrijgbaar). Het poppenhuis heeft een woonkamer en keuken op de eerste verdieping, een huisdierkamer en badkamer op de tweede verdieping en helemaal bovenin een slaapkamer onder het dak. De Chelsea pop kan overal gemakkelijk komen met de werkende lift. Als kinderen het poppenhuis laten transformeren, onthullen ze de geheime huisdierkamer en het verborgen balkon met plaats voor twee poppen. Draai het zwembad om en ontdek de ballenbak! Verzin leuke verhalen met meer dan 20 accessoires, waaronder een puppy- en kittenvriendje, leuke meubels, accessoires voor de huisdieren, accessoires voor een gezellig theekransje en nog veel meer. Met zo veel accessoires en speelplekken blijf je iedere dag nieuwe avonturen beleven! Poppen niet inbegrepen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Welkom in het poppenhuis van Chelsea en laat je fantasie de vrije loop. Je kunt eindeloos spelen met de 3 verdiepingen en de transformatiefunctie waarmee je geheime speelplekken ontdekt!
Het poppenhuis heeft precies de goede maat voor de Chelsea poppen van ongeveer 15 cm (apart verkrijgbaar). Het poppenhuis heeft een woonkamer en keuken op de eerste verdieping, een huisdierkamer en badkamer op de tweede verdieping en helemaal bovenin een slaapkamer onder het dak.
Transformeer het poppenhuis om de geheime huisdierkamer of het balkon voor twee poppen te ontdekken. Of draai het zwembad om voor de geheime ballenbak!
De Chelsea pop en haar vrienden kunnen theedrinken in de keuken, ontspannen gaan zitten in de woonkamer of lief spelen in de huisdierkamer. Of glijd van de glijbaan naar beneden voor een frisse duik in het zwembad of de ballenbak!
De meer dan 20 accessoires omvatten een puppy- en kittenvriendje, leuke meubels en accessoires voor een theekransje voor nog veel meer verhalen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Chelsea – Huis”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: