Aanbieding!

 60.72  26.68

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Club Chelsea Pop En Speelset

Chelsea en haar vrienden inspireren jonge kinderen om de wereld te ontdekken. Net als haar grote zus Barbie probe…

Op voorraad

Beschrijving

Chelsea en haar vrienden inspireren jonge kinderen om de wereld te ontdekken. Net als haar grote zus Barbie probeert ze graag nieuwe dingen, daagt ze zichzelf uit en maakt ze veel plezier. Zo hoopt ze kinderen te inspireren hetzelfde te doen! Deze Barbie Club Chelsea kermisspeelset biedt kinderen eindeloos speelplezier dankzij de vijf speelplekken, de grote onderdelen met werkende functies en de puppy. Het kleurrijke reuzenrad heeft schattige details en kan echt draaien! Zet Chelsea pop samen met twee vriendjes (apart verkrijgbaar) in het reuzenrad, gesp ze vast en geef een draai aan het rad om ze een rondje te laten maken. Maak vervolgens een ritje in de botsautootjes met draaiende wielen die plaats bieden aan een kleine pop (of puppy) door ze een duwtje te geven. En dat is nog niet alles, want je kunt Chelsea pop in de speeltent aan het rad laten draaien in de hoop dat ze een prijs wint, het ballonnenkraampje met plug-and-play-accessoires ontdekken of deze vrolijke dag vastleggen in de fotoautomaat. Er is onwijs veel plezier te beleven! Chelsea pop is met haar gestreepte topje met schattige cameraprint, afneembaar roze rokje en witte schoenen helemaal klaar voor een dag boordevol plezier. En met de zonnebril en snoezige roze klep is haar look helemaal compleet! Avonturiers van 3 tot 7 jaar kunnen hun kermisdromen tot leven laten komen met deze Chelsea speelset. Laat je fantasie de vrije loop, want met Barbie kan alles! Kinderen kunnen andere Chelsea poppen en speelgoed verzamelen voor nog meer speelplezier. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Deze Club Chelsea kermisspeelset biedt eindeloos speelplezier dankzij de 5 speelplekken en de grote onderdelen die echt werken, zoals het reuzenrad, de botsautootjes, de speeltent, het ballonnenkraampje en de fotoautomaat!
Zet Chelsea pop samen met 2 vriendjes (apart verkrijgbaar) in het reuzenrad, gesp ze vast en geef een draai aan het rad om ze een rondje te laten maken!
De kleurrijke botsautootjes hebben een realistisch ontwerp en draaiende wielen. Zet Chelsea pop in een van de auto's en geef hem een zetje voor supersnel speelplezier.
Breng vervolgens een bezoek aan de speeltent en draai aan het rad om een prijs te winnen of ga naar het ballonnenkraampje om de kleurrijke plug-and-play-accessoires te bewonderen. Maak ten slotte aan het eind van de dag een foto bij de fotoautomaat om deze geweldige dag te vereeuwigen.
Chelsea pop draagt een gestreepte top, een afneembaar roze rokje en witte schoenen. Zet de zonnebril en klep op, en ga op ontdekkingstocht op de kermis!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Club Chelsea Pop En Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: