Aanbieding!

 34.78  18.40

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Club Chelsea Speelset

Chelsea en haar vrienden inspireren jonge kinderen om de wereld te ontdekken. Net als haar grote zus Barbie probeert ze graag nieuwe dingen, daagt ze zichzelf uit en maakt ze veel pl…

Op voorraad

Beschrijving

Chelsea en haar vrienden inspireren jonge kinderen om de wereld te ontdekken. Net als haar grote zus Barbie probeert ze graag nieuwe dingen, daagt ze zichzelf uit en maakt ze veel plezier. Deze Barbie Club Chelsea School speelset is de perfecte plaats om te wennen aan het leven in de klas en op het schoolplein! Met de leuk versierde school, de accessoires en de verschillende speelplekken kun je eindeloos verhalen bedenken. Als het tijd is om te leren, zet je Chelsea en haar vriendje (apart verkrijgbaar) op de twee schoolbankjes. Het schoolbord kun je naar voren en naar achteren klappen om zo verschillende onderwerpen te bespreken. Zodra het pauze is, laat je Chelsea van de glijbaan afglijden of zet je haar op de schommel en geeft haar een duwtje! Vergeet niet om iets lekkers te kopen in de cafetaria; er is een toonbank, er zijn dienbladen en er is een kassa – zo kun je weer nieuwe verhalen bedenken. Ontdek het schoolleven en verzin je eigen leuke verhalen, want als je met Barbie en haar zusjes speelt, kun je fantaseren over alles wat je later kunt worden! Verzamel alle Chelsea poppen en speelgoed voor nog meer speelplezier (per stuk verkrijgbaar en afhankelijk van beschikbaarheid). Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
MetBarbie Club Chelsea poppen en speelgoed kunnen kinderen de wereld verkennen aan de hand van leuke thema's, zoals met deze Chelsea schoolspeelset met verschillende speelplekken en accessoires die overal kunnen worden geplaatst. Een set die vraagt om avontuurlijke verhalen!
In de klas vind je twee schoolbankjes voor Chelsea en haar vriendje (apart verkrijgbaar) en een omklapbaar schoolbord met leuke afbeeldingen.
In de cafetaria staat een toonbank met een kassa en dienbladen, zodat Chelsea iets lekkers kan halen voor tijdens de pauze. Zodra het speelkwartier begint, laat je Chelsea van de glijbaan afglijden of zet je haar op de schommel en geeft haar een duwtje!
Met zo veel dingen om mee te spelen, zoals schriften, sapjes, schoolspullen, een rugzak en een bril voor Chelsea, kun je eindeloos je eigen verhalen verzinnen.
Chelsea is helemaal klaar voor school in haar topje met een zonnetje erop, een rokje met een vrolijke regenboogprint (die aan en uit kan) en gemakkelijke witte schoentjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Club Chelsea Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: