Aanbieding!

 42.50  18.40

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Dreamtopia Chelsea Speelset (1)

Bedenk je eigen sprookjes met Chelsea speelsets van Barbie Dreamtopia! De betoverende speeltuin van Chels…

Op voorraad

Beschrijving

Bedenk je eigen sprookjes met Chelsea speelsets van Barbie Dreamtopia! De betoverende speeltuin van Chelsea heeft prachtige kleuren en fantastische details die de fantasie van kinderen prikkelen. Laat Chelsea en haar puppy omhoog klimmen naar het fantastische boomhuis, laat ze door de wolken naar beneden glijden, schommelen en plezier maken op de wip met bloemknoppen. Er is onwijs veel plezier te beleven! Je kunt dromen wat je wilt met deze sprookjesachtige Chelsea speelset, want als je op reis gaat naar Dreamtopia, word je wakker in een wereld waar dromen werkelijkheid worden. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Bedenk de leukste verhalen met deze Barbie Dreamtopia Chelsea speelset met sprookjespop Chelsea, haar puppy en een betoverende speeltuin!
Chelsea en haar puppy omhoog klimmen naar het fantastische boomhuis, glijden door de wolken naar beneden, schommelen en maken plezier op de wip met bloemknoppen.
Chelsea ziet er sprookjesachtig uit in haar rok, paarse schoentjes, haarband en aanklikbare vleugels.
Ook haar puppy heeft echte sprookjesvleugels!
Met zó veel sprookjesachtige onderdelen en leuke details is deze Barbie Dreamtopia Chelsea speelset een geweldig cadeau voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Dreamtopia Chelsea Speelset (1)”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: