Aanbieding!

 47.20  23.92

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Ijssalon Speelset

Met de Barbie IJssalon Speelset ontdek je hoe het is om zelf ijsjes te verkopen in een echte ijssalon! Iedereen houdt van ijsjes en met de…

Op voorraad

Beschrijving

Met de Barbie IJssalon Speelset ontdek je hoe het is om zelf ijsjes te verkopen in een echte ijssalon! Iedereen houdt van ijsjes en met deze speelset kun je heerlijk romige ijshoorntjes maken en verkopen. De speelset bestaat uit een Barbie pop (ca. 30 cm) in een schattige jurk met prints van ijsjes en een gestreept schortje, een werkplek om ijsjes te maken en accessoires. Kies een van de twee soorten deeg (roze of blauw), stop het in de ijsmachine, trek aan de hendel en daar komt een prachtig ijsje tevoorschijn! Doe het ijs in een schaaltje of in een hoorntje en versier het met een vrolijke topping! En dan is het tijd om de kassa te laten rinkelen. De speelset bestaat uit een Barbie pop, een ijsmachine, 2 kleuren deeg, 2 schaaltjes, 2 hoorntjes, 3 decoratieve toppings, 2 lepels, een hoorntjeshouder en een kassa. Pop kan niet los staan. Kleuren en versieringen kunnen afwijken. Een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.
Kids kunnen hun eigen ijssalon runnen met de Barbie IJssalon Speelset!
Barbie draagt een schattige jurk met prints van ijsjes en een gestreept schortje, en staat klaar om ijsjes te maken en te serveren aan haar klanten.
Inhoud: ijssalon, Barbie pop (ca. 30 cm) en accessoires: 2 kleuren deeg, 2 schaaltjes, 2 hoorntjes, 3 decoratieve toppings, 2 lepels, hoorntjeshouder en kassa.
Kinderen kunnen kiezen uit twee soorten deeg (roze of blauw), stoppen het in de ijsmachine, trekken aan de hendel en daar komt een prachtig ijsje tevoorschijn! Met een decoratieve topping wordt het een extra traktatie.
De schaaltjes en hoorntjes hebben een clip, zodat Barbie ze vast kan houden – net echt!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Ijssalon Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: