Aanbieding!

 125.12  77.28

Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Mobiele Dokterspost Poppen En Voertuig Speelset

De Barbie Mobiele Dokterspost, die niet alleen een ambulance maar ook een ziekenhuis is, biedt twee-in-één speelplezier en kan gemakkelijk worden omgebouwd. Barbie de arts en Ken de verpleegkundige staan klaar om patiënten te helpen! Ze kunnen op noodgevall…

Op voorraad

Beschrijving

De Barbie Mobiele Dokterspost, die niet alleen een ambulance maar ook een ziekenhuis is, biedt twee-in-één speelplezier en kan gemakkelijk worden omgebouwd. Barbie de arts en Ken de verpleegkundige staan klaar om patiënten te helpen! Ze kunnen op noodgevallen reageren met de ambulance – de sirene klinkt en de lampjes gaan branden als je op een knop drukt – en de patiënten helpen als ze bij het ongeval zijn. Til de hendel aan de achterkant van het voertuig op en de ambulance verandert in een 60 cm brede mobiele dokterspost! Beide zijkanten gaan open en je ziet 3 verschillende speelruimtes: een gedeelte met een pop-up receptie en draaistoel, een wachtruimte met een winkeltje dat is verborgen achter de televisie, en een onderzoekskamer met een röntgenapparaat dat ook kan worden gebruikt als een ogentestkaart, plus een 'rollende' brancard waarvan het hoofdgedeelte (net als in het echt) omhoog kan worden geklapt zodat de patiënt kan zitten! Meer dan 20 extra accessoires helpen bij het bedenken van verhalen en zorgen voor eindeloos veel speelmogelijkheden. Er zijn diagnosehulpmiddelen zoals een stethoscoop en een bloeddrukmanchet, medische voorzieningen zoals gips en krukken, tijdschriften in de wachtkamer en een winkeltje waar je cadeaus zoals een teddybeer of ballon kunt kopen. Het is het perfecte cadeau voor dokters in de dop. Sommige accessoires hebben een handvat, zodat de poppen ze kunnen vasthouden voor nog meer speelplezier. Wanneer de laatste patiënt is behandeld, kun je de mobiele post sluiten zodat deze weer in een ambulance verandert en doorrijden naar de volgende patiënt! Ontdek allerlei beroepen uit de medische wereld, van verpleegsters tot artsen, met deze Barbie voertuigspeelset, want als kinderen met Barbie spelen, fantaseren ze over alles wat ze later kunnen worden! Inhoud: Barbie pop, Ken pop en ambulance/dokterspost in één, met meer dan 20 accessoires; batterijen niet inbegrepen. Poppen kunnen niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Barbie de arts en Ken de verpleegkundige kunnen reageren op oproepen EN medische zorg bieden in de mobiele dokterspost – het is een ambulance en dokterspost in één, met meer dan 20 accessoires!
Zet Barbie en Ken op de bestuurders- en passagiersstoel en start de ambulance, zet met een druk op de knop de zwaailichten en de sirene aan – ze gaan op weg om mensen te redden!
Til de hendel aan de achterkant van het voertuig op en zie de ambulance veranderen in een verzorgingskliniek van 60 cm breed met 3 verschillende gedeeltes: een receptie, wachtkamer en onderzoekskamer!
Als je de tv in de wachtkamer omlaag klapt, komt er een cadeauwinkeltje tevoorschijn, waar je tijdschriften, een teddybeer, ballon of bos bloemen kunt kopen!
Door de hendel op het röntgenapparaat in de onderzoekskamer te verschuiven, verander je het apparaat in een leeskaart.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbie Poppen En Poppenhuizen|Actiefiguren En Speelsets Speelsets | Mobiele Dokterspost Poppen En Voertuig Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: