Aanbieding!

 82.80  32.20

Disney Cars Auto's En Speelsets Baansets | Disney Pixar Cars Stunten En Spetteren Rood

SKU: XDX684.MM10124

Van kleur veranderende auto's tover je in een magische handomdraai om in een andere kleur. En met deze supergrote brandweerwagen, Stunten en Spetteren Rood, k…

Op voorraad

Beschrijving

Van kleur veranderende auto's tover je in een magische handomdraai om in een andere kleur. En met deze supergrote brandweerwagen, Stunten en Spetteren Rood, kun je nu op allerlei nieuwe manieren spelen met de coole kleurveranderingen! Met Rood en de van kleur veranderende voertuigen kun je op vier manieren spelen: spuiten, onderdompelen, lanceren en stunten! Vul het waterreservoir van Rood met koud water en het reservoir van de ring van vuur met warm water. Oefen het blussen van brandjes door de vlammende doelen met de slang van Rood te doven en maak je klaar voor gevaarlijke stunts! Lukt het Bliksem McQueen om door de ring van vuur te springen of landt hij 'plons!' in het waterreservoir, waardoor hij van blauw in rood verandert? Als hij in het waterreservoir terechtkomt, pak je de slang van Rood erbij en in een paar tellen is de auto van Bliksem McQueen weer blauw! Met koud water krijgen van kleur veranderende voertuigen hun eigen, oorspronkelijke kleur weer terug – is dat cool of niet?! De set bevat één van kleur veranderend Bliksem McQueen voertuig. Een geweldig cadeau voor fans van Cars vanaf 4 jaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Stunten en Spetteren Rood zit boordevol leuke functies om op allerlei manieren met van kleur veranderende auto's te spelen!
Vul het waterreservoir en geef met de brandslang een van kleur veranderende auto een nieuwe kleur! (Inclusief één exclusief van kleur veranderend Bliksem McQueen voertuig, schaal 1:55.)
Haal spannende stunts uit met de ring van vuur en de plonstank.
Met de vlammende doelen kun je leren blussen!
Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die gek zijn op Cars!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Disney Cars Auto's En Speelsets Baansets | Disney Pixar Cars Stunten En Spetteren Rood”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: