Aanbieding!

 31.46  16.56

Enchantimals Poppen En Poppenhuizen Mini-poppen | Crèche Op De Boerderij Speelset Met Pop Van Haydie Paard En Trotter

Jonge kinderen kunnen Haydie Paard helpen voor de babydieren te zorgen op de Boerderij Crèche uit de E…

Op voorraad

Beschrijving

Jonge kinderen kunnen Haydie Paard helpen voor de babydieren te zorgen op de Boerderij Crèche uit de Enchantimals Harvest Hills-collectie. Inhoud: boerderijspeelset, pop van 15 cm, 4 dierenfiguren, een wieg, een mand, een nest en kleine accessoires zoals flesjes, slabbetjes en nog veel meer. Deze speelset van 25 cm hoog zit boordevol mogelijkheden voor verzorgend spelen. Kinderen kunnen de babydieren in de wieg of mand leggen en in slaap 'wiegen'. Ze kunnen ze verschonen en voeden met de verschillende accessoires, zoals het slabbetje, de luier en de flesjes. Bovendien wacht hen een schattige verrassing: uit het ei kan een klein kuikentje komen! Combineer met andere Enchantimals dierenvriendjes (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelplezier met de fijnste crèche van de buurt! Speelsets per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Help Haydie Paard om voor de jonge boerderijdieren te zorgen met deze Enchantimals Crèche op de boerderij, de fijnste opvang van de buurt!
Inhoud: boerderijspeelset (25 cm), pop Haydie Paard (15 cm), 4 dierenfiguren, een wieg, een mand, een nest en meer dan 10 kleinere accessoires.
Leg de dierenfiguren in de wieg met draaiende mobiele of in de mand en 'wieg' ze in slaap.
Voed of verschoon de dierenvriendjes op de tafel, die ook dienstdoet als commode en hoge stoel.
Kinderen kunnen de dieren verzorgen met de verschillende accessoires, zoals het slabbetje, de luier en de flesjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Enchantimals Poppen En Poppenhuizen Mini-poppen | Crèche Op De Boerderij Speelset Met Pop Van Haydie Paard En Trotter”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: