Aanbieding!

 32.38  13.80

Enchantimals Poppen En Poppenhuizen Mini-poppen | Koninklijke Braylee Beer En Bannon Beer Poppen

Kinderen zullen Braylee Beer en Brannon Beer uit de koninklijke Enchantimals collectie geweldig vinden! De poppen zijn klaar voor spannende avonturen in het koninkrijk en d…

Op voorraad

Beschrijving

Kinderen zullen Braylee Beer en Brannon Beer uit de koninklijke Enchantimals collectie geweldig vinden! De poppen zijn klaar voor spannende avonturen in het koninkrijk en dragen glinsterende vorstelijke outfits en accessoires als een kroon en sjerp. En de 2 berenvriendjes, Honey en Bowey, zijn superschattig! Deze poppenset bevat 2 verrassingsaccessoires, zodat de Enchantimals beren helemaal klaar zijn voor een koninklijk bal of een bruiloft. Deze koninklijke Enchantimals vriendjes stimuleren fantasierijke en magische verhalen. En met de 4 figuren kan je kleintje het ene na het andere leuke verhaal bedenken! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Maak kennis met Braylee Beer, Brannon Beer en hun welpenvriendjes uit de koninklijke Enchantimals collectie!
Ze hebben hun koninklijke outfit al aan en hebben vorstelijke accessoires als een kroon en sjerp.
Deze set bevat ook 2 verrassingsaccessoires, zodat de Enchantimals beren helemaal klaar zijn voor een koninklijk bal of een bruiloft!
De 2 welpenvriendjes, Honey en Bowey, zijn superschattig.
De 4 figuren in deze set zorgen voor urenlang speelplezier.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Enchantimals Poppen En Poppenhuizen Mini-poppen | Koninklijke Braylee Beer En Bannon Beer Poppen”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: