Aanbieding!

 46.37  18.40

Enchantimals Poppen En Poppenhuizen Mini-poppen | Slaapfeestje In De Savanne Speelset

Verken de zonnige savanne met Griselda Giraffe en haar beste dierenvriendjes! Deze Enchantimals speelset Slaapfeestje in de Savanne zit boordevol verhaaltjes. Zoek een…

Op voorraad

Beschrijving

Verken de zonnige savanne met Griselda Giraffe en haar beste dierenvriendjes! Deze Enchantimals speelset Slaapfeestje in de Savanne zit boordevol verhaaltjes. Zoek een plekje op de bank en ga rondom het kampvuur zitten met je Enchantimals vriendjes en leuke accessoires, zoals een gitaar, mokken, lantaarns en nog veel meer. Duik daarna in de tent om de mooiste dromen te dromen! Er is een hangmat voor Griselda Giraffe onder een 'lommerrijke' plafondventilator die draait, en 2 bedden voor Antenna de giraffe en Stompah de olifant! Kinderen vinden het heerlijk om met deze speciale Enchantimals vriendjes te spelen! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Ga kamperen met de Enchantimals speelset Slaapfeestje in de Savanne!
Ga rondom het kampvuur zitten met je Enchantimals vriendjes Griselda Giraffe (pop, 15 cm) en haar 2 dierenvriendjes.
Duik daarna in de tent met een hangmat voor Griselda Giraffe (onder een plafondventilator die echt draait!) en 2 bedden voor de dierenvriendjes.
Met de 10 kleinere accessoires zoals banken, een gitaar, mokken, een verrekijker en nog veel meer kun je zelf de mooiste verhalen bedenken!
Kinderen vinden het heerlijk om met deze speciale Enchantimals vriendjes te spelen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Enchantimals Poppen En Poppenhuizen Mini-poppen | Slaapfeestje In De Savanne Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: