Aanbieding!

 31.28  17.48

Hot Wheels Auto's En Speelsets Auto's En Voertuigen | Monster Trucks – 1:24 Tiger Shark

De Hot Wheels Monstertrucks, schaal 1:24, zijn de ALLERSTOERSTE trucks die ooit zijn gebouwd voor wedstrijden en grote prijzen! Ben je klaar voor een …

Op voorraad

Beschrijving

De Hot Wheels Monstertrucks, schaal 1:24, zijn de ALLERSTOERSTE trucks die ooit zijn gebouwd voor wedstrijden en grote prijzen! Ben je klaar voor een nek-aan-nekrace in dit enorme monster met zijn REUSACHTIGE wielen? Elk truckpakket bevat leuke gegevens van de monstertruck, zoals de naam, het type, het vermogen, de unieke aanvalskracht en de motor-vatie om de mooiste avonturen te verzinnen! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Verbluffend assortiment Hot Wheels Monstertrucks met duurzame, metalen carrosserie, schaal 1:24, voor enorm veel plezier met crashen en smashen!
Voorzien van ontzagwekkende gegevens over hun vermogen, aanvalskracht, motor-vatie en nog veel meer!
Favorieten als Marvel Spider-Man, HW Racing, Demo Derby, 2018 Jeep Wrangler en de Bone Shaker met supercoole details en verpletterende stijl. Per stuk verkrijgbaar.
Niets kan deze stoerste monsters ooit stoppen: ze gaan overal dwars doorheen! Kinderen zullen ze allemaal willen sparen!
De enorme, stoere monsters met reusachtige wielen, schaal 1:24, presteren geweldig op megaruig terrein.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Auto's En Voertuigen | Monster Trucks – 1:24 Tiger Shark”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: