Aanbieding!

 103.50  40.48

Hot Wheels Auto's En Speelsets Auto's En Voertuigen | Monstertrucks Auto's Vretende Mega-wrex Voertuig

Deze enorme Hot Wheels Monstertrucks Auto's vretende Mega-Wrex voertuig komt tot leven met licht en geluid! Trek aan zijn staart en Mega Wrex…

Op voorraad

Beschrijving

Deze enorme Hot Wheels Monstertrucks Auto's vretende Mega-Wrex voertuig komt tot leven met licht en geluid! Trek aan zijn staart en Mega Wrex vreet metalen auto's en Hot Wheels Monstertrucks (schaal 1:64) helemaal op. Deze bij fans geliefde monstertruck speelset mag niet ontbreken aan de verzameling van kinderen van 3 jaar en ouder. Deze monstertruck heeft niet alleen ongelofelijke licht- en geluidseffecten: nadat hij voertuigen eerst heeft verorberd, poept hij ze ook weer uit! Inclusief 1 metalen Hot Wheels auto. Kinderen beleven veel spannend crash- en beukplezier door deze knotsgekke set aan hun monstertruckwereld toe te voegen. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Met de gigantische Hot Wheels Monstertruck Auto's vretende Mega Wrex voertuig brengen kinderen hun favoriete monster tot leven en laten ze hem kleinere auto's en trucks (schaal 1:64) 'opeten' en 'uitpoepen'!
Als kinderen op de staart van het Mega Wrex voertuig drukken, gaan de lichten en geluiden aan en vreet Mega Wrex alle auto's en trucks (schaal 1:64) op die zijn pad doorkruisen.
De Mega Wrex is de favoriet van de fans. Wie wilt er nou niet spelen met een monster dat trucks en auto's opvreet om ze vervolgens weer uit te poepen?
Een topcadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder waarmee zij vele uren dolle pret aan hun monstertruckwereld toevoegen.
Geef de verbeelding en storytelling een boost met deze unieke monstertrucks met verbazingwekkende eigenschappen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Auto's En Voertuigen | Monstertrucks Auto's Vretende Mega-wrex Voertuig”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: