Aanbieding!

 20.98  10.12

Hot Wheels Auto's En Speelsets Auto's En Voertuigen | Monstertrucks Brullende Verwoesters Bottenschudder

Hot Wheels Monster Trucks Brullende Verwoesters Bottenschudder truck zorgt voor spannende botsingen en gave actie met licht en geluid voor een nog betere ervaring. Dit v…

Op voorraad

Beschrijving

Hot Wheels Monster Trucks Brullende Verwoesters Bottenschudder truck zorgt voor spannende botsingen en gave actie met licht en geluid voor een nog betere ervaring. Dit voertuig op schaal (1:43) is een favoriet van fans en heeft de geweldige graphics en enorme wielen van het Hot Wheels Monster Trucks merk. Druk op een knop om motorgeluiden, geluiden van een auto die wordt geplet en het Bottenschudder liedje te horen. Het is net alsof je bij een live-show bent. Er zit ook een licht in de cabine zodat kinderen door de ramen kunnen kijken! Ze zullen ze allemaal willen verzamelen om thuis wedstrijden met geluidseffecten te houden (per stuk verkrijgbaar). Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Ga voor de volledige Hot Wheels Monster Truck ervaring met een Hot Wheels Monster Trucks Brullende Verwoesters Bottenschudder truck die tot leven komt met licht en geluid!
Druk op de knop voor het Bottenschudder liedje, motorgeluiden en geweldige crasheffecten. Licht schijnt door de ramen voor nog meer realisme en spanning.
Kinderen zullen de andere voertuigen in de Hot Wheels Monster Trucks Brullende Verwoesters collectie zoals Tijgerhaai, HW Demo Derby™ en Race Ace™ willen verzamelen om overal wedstrijden te houden (per stuk verkrijgbaar).
Dit voertuig op schaal (1:43) is perfect voor jongere fans en heeft gigantische wielen en geweldige decoraties waar alle Monstertruck-liefhebbers gek op zijn.
Hot Wheels Monster Trucks Brullende Verwoesters Bottenschudder trucks zijn een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar die gave licht- en geluidseffecten willen bij hun botsingen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Auto's En Voertuigen | Monstertrucks Brullende Verwoesters Bottenschudder”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: