Aanbieding!

 25.76  11.96

Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | City – Downtown Garage

SKU: XDX684.MM10148

Elke stad heeft een parkeergarage nodig, maar om cool genoeg te zijn om de Hot Wheels City parkeergarage te zijn heb je geweldige functies nodig, zoals een doorzichtige uitrit, een autolift en beweegbare po…

Op voorraad

Beschrijving

Elke stad heeft een parkeergarage nodig, maar om cool genoeg te zijn om de Hot Wheels City parkeergarage te zijn heb je geweldige functies nodig, zoals een doorzichtige uitrit, een autolift en beweegbare poorten! Deze parkeergaragespeelset heeft vier parkeerniveaus, en elk niveau is verbonden met de doorzichtige baan naar de uitgang die de auto's lanceert naar nieuwe avonturen. De set kan via meerdere aansluitpunten worden gekoppeld aan andere Hot Wheels sets (elke set is apart verkrijgbaar) en bevat één Hot Wheels auto, zodat kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en meteen met de set kunnen gaan spelen. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Kleuren en versieringen kunnen afwijken.
Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen en verrassingen in de Hot Wheels City Stadsparkeergarage, met 4 niveaus voor 4 verschillende voertuigen en bewegende functies zoals een autolift die je met de hand bedient, een 'laadpunt' voor elektrische auto's en een doorzichtige uitrit!
Rijd naar de garage en open de poort voordat je met de lift naar 1 van de 4 verschillende parkeerniveaus wordt gebracht. Wanneer het tijd is om te vertrekken, doe je de hendel omhoog, zodat de auto via de uitrit nieuwe avonturen tegemoet rijdt.
De set bevat 1 Hot Wheels speelgoedauto, zodat kinderen onmiddellijk kunnen gaan spelen.
Koppel de Hot Wheels City Stadsparkeergarage aan andere sets om een unieke wereld van plezier en avontuur te bouwen, met coole functies die het spel nog leuker maken! Elke set apart verkrijgbaar.
Een geweldig cadeau voor kinderen van 4 tot 8 jaar en verzamelaars van alle leeftijden die houden van de details en het karakter van Hot Wheels speelsets.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | City – Downtown Garage”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: