Aanbieding!

 35.97  14.72

Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | City Uitbreiding Baanset

SKU: XDX684.MM9708

De Hot Wheels City Baanset bevat 10 baandelen om een Hot Wheels stad te ontwerpen en te bouwen. De set is ideaal om de basis te leggen voor een Hot Wheels landschap of om een bestaande constructie te verbeteren. De b…

Op voorraad

Beschrijving

De Hot Wheels City Baanset bevat 10 baandelen om een Hot Wheels stad te ontwerpen en te bouwen. De set is ideaal om de basis te leggen voor een Hot Wheels landschap of om een bestaande constructie te verbeteren. De baandelen hebben flexibele en verschillende vormen, zoals bochten, een stadsplein en een brug, en details zoals een stoplicht en een beweegbare poort. Elk onderdeel past in andere Hot Wheels City speelsets, zodat kinderen kunnen experimenteren en problemen oplossen terwijl ze de indrukwekkendste constructies bedenken. Inclusief één Hot Wheels auto. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Maak een inventieve constructie met de basisonderdelen uit de Hot Wheels City Baanset. Breid een bestaande installatie uit of begin helemaal opnieuw met deze complete set.
De set bevat 10 baandelen, waaronder bochten, rechte stukken, een stadsplein, een brug en 1 Hot Wheels auto.
Elk baandeel kan aan andere Hot Wheels City sets worden gekoppeld, zodat kinderen hun zelf bedachte Hot Wheels wereld kunnen bouwen. Extra sets apart verkrijgbaar.
Hot Wheels helpt kinderen hun probleemoplossende vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd van alles zelf te ontdekken.
De Hot Wheels City Baanset is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar en voor iedereen die zijn of haar Hot Wheels wereld wil uitbreiden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | City Uitbreiding Baanset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: