Aanbieding!

 61.82  24.84

Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Giftige Slangaanval

SKU: XDX684.MM10100

De Hot Wheels Giftige slangaanval-speelset vormt een episch obstakel als kinderen hun Hot Wheels-voertuig lanceren, dwars door een giftige cobra! Het groene slijm…

Op voorraad

Beschrijving

De Hot Wheels Giftige slangaanval-speelset vormt een episch obstakel als kinderen hun Hot Wheels-voertuig lanceren, dwars door een giftige cobra! Het groene slijm druipt van zijn tanden. Auto's die niet snel genoeg zijn kunnen vast komen te zitten, maar met de juiste boost stunten ze dwars door het slijm en landen ze op een van de twee knoppen waarmee ze de aartsvijand kunnen verslaan. De speelset bevat een herbruikbare verpakking met slijm om de ervaring nog spannender te maken, evenals één Hot Wheels-auto met een schaal van 1:64. Compatibel met één of meerdere auto's, en kan worden gekoppeld aan andere sets (apart verkrijgbaar). Heerlijk slijmerig voor kinderen van vijf jaar en ouder. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Een enorme cobra met groen slijm dat van zijn tanden druipt in de Hot Wheels Giftige slangaanval-speelset. Kinderen lanceren hun Hot Wheels-auto's door de bek van de cobra en proberen te landen op een van de twee knoppen die de cobra kunnen vernietigen. 1 Hot Wheels-auto is inbegrepen.
De auto's schieten uit de bek van de cobra en landen in het beste geval op de eieren van de cobra of op de smeltknop, die beide de vijand kunnen verslaan.
Als de auto's niet snel genoeg zijn, komen ze vast te zitten in het slijm en moeten ze opnieuw beginnen.
De speelset bevat een herbruikbaar bakje met groen slijm dat in de kop van de slang kan worden gegoten om van zijn tanden te druppelen en op auto's die bij de 'elektriciteitscentrale' van de set staan te wachten.
Bevat duwplezier met een herkenbare aartsvijand. Een cadeau dat kinderen van 5 jaar en ouder super zullen vinden!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Giftige Slangaanval”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: