Aanbieding!

 43.79  24.84

Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Mario Kart Bullet Bill Speelset

SKU: XDX684.MM10151

Fans van Mario Kart herkennen in deze Hot Wheels Mario Kart lanceerder onmiddellijk hun favoriete personage uit de populaire racegame! Zet de lanceerder terug op zijn plek en druk op de paddenstoelknop om het metalen Mario Kart voertuig te…

Op voorraad

Beschrijving

Fans van Mario Kart herkennen in deze Hot Wheels Mario Kart lanceerder onmiddellijk hun favoriete personage uit de populaire racegame! Zet de lanceerder terug op zijn plek en druk op de paddenstoelknop om het metalen Mario Kart voertuig tegen de grote Bullet Bill te laten knallen. Als je bij de lancering je doel raakt, schiet Bullet Bill naar voren. De motor is makkelijk te activeren door hem terug te trekken. Zo speel je de power-up van Bullet Bill uit de game na.
Zet je verbeelding in een hogere versnelling met de spanning van Hot Wheels en de actie en het racen van Mario Kart.
Deze coole lanceerder is geïnspireerd op een spannend moment uit de populaire gameserie.
Ga er razendsnel vandoor en doe de wildste stunt met Mario, Luigi en andere metalen replica's van voertuigen uit de Mario Kart games (per stuk verkrijgbaar en afhankelijk van beschikbaarheid).
De Bullet Bill lanceerder is een geweldige toevoeging aan de bestaande Hot Wheels Mario Kart speelsets (per stuk verkrijgbaar en afhankelijk van beschikbaarheid).
De set bevat een lanceerder, een metalen Mario voertuig op een schaal van 1:64 en een grote Bullet Bill met terugtrekmotor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Mario Kart Bullet Bill Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: