Aanbieding!

 110.40  54.28

Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Megagarage Speelset

SKU: XDX684.MM10157

Deze Mega-garage zorgt voor urenlang speelplezier met auto's! Deze grote verticale garage heeft draaien…

Op voorraad

Beschrijving

Deze Mega-garage zorgt voor urenlang speelplezier met auto's! Deze grote verticale garage heeft draaiende wielen waarin je je auto's kunt opbergen en een racebaan met twee rijbanen waarlangs je je auto's van boven naar beneden kunt laten scheuren. De hoogte van de Mega Garage is indrukwekkend, maar het is ook een compacte parkeerplaats voor meer dan 35 auto's. Als je kind de auto's in de draaiende wielen zet en ze met de handslinger naar boven brengt, stimuleert dit de fantasie. Zet de competitie in de hoogste versnelling: race met je vrienden zij-aan-zij over de baan naar beneden. Eindig de race met een spectaculaire sprong door de lucht! Geef je auto een servicebeurt in de werkplaats onderin de Mega Garage. En vergeet niet te tanken voordat je je meldt voor de volgende race! En de garage is makkelijk mee te nemen dankzij de handige draaghendel. De garage heeft meerdere verbindingspunten en kan aan andere Hot Wheels speelsets worden bevestigd voor een wereld vol racepret.
Met deze gigantische Hot Wheels-garage een verticale toren met parkeerruimte (veel opbergruimte) voor meer dan 35 auto's beleef je de spannendste avonturen en eindeloos speelplezier.
Berg je auto's op in de draaiende wielen en draai aan de hendel om ze helemaal bovenin de toren te brengen.
Zet de competitie in de hoogste versnelling: race met je vrienden zij-aan-zij over de baan naar beneden.
Vergeet niet te tanken en je auto een servicebeurt te geven voordat je begint aan de volgende race.
Zet de creativiteit van kinderen in de hoogste versnelling. De garage heeft meerdere verbindingspunten en kan aan andere Hot Wheels sets worden bevestigd.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Megagarage Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: