Aanbieding!

 86.94  40.48

Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Monstertrucks Naar Beneden Racen En Gaan Speelset

SKU: XDX684.MM10156

Meer mogelijkheden dan alle speelsets van Monstertruck die je ooit hebt gezien! Hot Wheels Monstertruck Naar beneden racen & gaan is de ultieme race tussen de Hot Wheel…

Op voorraad

Beschrijving

Meer mogelijkheden dan alle speelsets van Monstertruck die je ooit hebt gezien! Hot Wheels Monstertruck Naar beneden racen & gaan is de ultieme race tussen de Hot Wheels Monstertrucks en de Hot Wheels Auto's. Baan en beuk je een weg om als eerste in de trofee te eindigen! Hierdoor wordt de crashhelling geactiveerd en vliegen de andere voertuigen in het rond! De set is ook te gebruiken als oplegger voor je Monstertrucks. Koppel de set in transportmodus aan een Monstertruck (met de schaal 1:64) en ga! Bij de set zijn een Hot Wheels Monstertruck en een Hot Wheels Auto inbegrepen. Met deze helling beleven de fans van Hot Wheels en Monstertrucks veel raceplezier!
Tijdens deze race naar beneden moet je obstakels ontwijken en de concurrentie eruit werken, waarbij het draait om het betere beuk- en smijtwerk!
Land als eerste in de trofee, waardoor de baan het begeeft en de langzamere auto's worden gelanceerd!
Geschikt voor zowel Hot Wheels Auto's en Monstertrucks.
De set is ook een oplegger voor monstertrucks. Koppel een truck met de schaal 1:64 aan de voorkant van de set en rijden maar!
Inclusief Hot Wheels Auto en Hot Wheels Monstertruck.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Monstertrucks Naar Beneden Racen En Gaan Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: