Aanbieding!

 59.62  23.92

Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Monstertrucks Stuntwielen Speelset

SKU: XDX684.MM10107

De Hot Wheels Monstertrucks Stuntwielen kan worden opgevouwen en heeft een handvat voor draagbaarheid. Hij opent om een over-the-top stuntarena te onthullen voor crashen, smashen en opbergen. Na het in elkaar zetten i…

Op voorraad

Beschrijving

De Hot Wheels Monstertrucks Stuntwielen kan worden opgevouwen en heeft een handvat voor draagbaarheid. Hij opent om een over-the-top stuntarena te onthullen voor crashen, smashen en opbergen. Na het in elkaar zetten is de set meer dan 88 cm lang met supercoole functies. De iconische, supergrote monstertruck-band omvat de Tiger Shark-monstertruck en een Hot Wheels-voertuig met een schaal van 1:64. Wanneer de set opengaat, onthult hij een lanceerder voor twee auto's of één monstertruck die via de schans door een 'vuurring' kan vliegen. Vervolgens moet het voertuig precies op de juiste manier op een platform landen. Het platform draait dan om en verandert in de winnaarscirkel. De cirkel beoordeelt de prestaties van het voertuig, zodat de kids direct feedback over hun vaardigheden krijgen!
De Hot Wheels Stuntwielen is zowel open als gesloten heel indrukwekkend! De oversized monstertruck-band omvat een handvat voor draagbaarheid als hij gesloten is. Als hij wordt geopend onthult hij een stuntbaan van ruim 88 cm lang waar de kids graag mee zullen spelen.
De slam-lanceerder bij de start is geschikt voor twee Hot Wheels-auto's met een schaal van 1:64 of één Monstertruck. Lanceer de ene na de andere voor epische crash-actie.
Zodra ze gelanceerd zijn, vliegen de voertuigen een schans op en door een 'vuurring' halverwege de set. Kinderen kunnen punten scoren voor de stunt door een flip uit te voeren en in de winnaarscirkel te landen.
Het scorebord beoordeelt de voertuigen met drie verschillende emoji's, die kinderen met gemak kunnen begrijpen!
De set bevat ook 2 verpletterde auto's van kunststof die kinderen kunnen opstapelen voor meer manieren om te spelen. Er zitten kleine pinnen in de set om deze auto's op te zetten.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Monstertrucks Stuntwielen Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: