Aanbieding!

 54.10  24.84

Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Track Builder Doos Met Meerdere Loopings

SKU: XDX684.MM10142

Bouw een epische wereld van Track Builder met fantastische doos met indrukwekkend aantal onderdelen. Perfect om je eigen baanopstellingen te bedenken en te stunten. De speelmogelijkheden zijn eindeloos. Set bestaat uit ruim 3 meter lange baan, …

Op voorraad

Beschrijving

Bouw een epische wereld van Track Builder met fantastische doos met indrukwekkend aantal onderdelen. Perfect om je eigen baanopstellingen te bedenken en te stunten. De speelmogelijkheden zijn eindeloos. Set bestaat uit ruim 3 meter lange baan, verbindingen, lanceerder, Hot Wheels voertuig en een Stunt Doos. Alles draait om de coole loopings die je kunt bouwen! Het deksel en de doos zijn onderdeel van je baan! De baan kan op 8 plekken aan het deksel en aan de onderkant van de doos vastgemaakt worden. In de doos vind je 2 opbergbankjes en ruimte om je baan vast te maken. Race door de mega-looping stunt, de dubbele looping of de loop 'n launch showdown een heleboel verschillende baanopstellingen mogelijk en een handleiding meegeleverd voor nog meer bouwmogelijkheden. Bij Track Builder draait alles om experimenteren en het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden zodat je de concurrentie te snel af bent! Berg alle onderdelen op in de doos en neem hem overal mee naartoe! De set het openingen in het deksel en is geschikt voor gebruik met steentjes van andere merken. Bouw alles wat je maar wilt! Veel van de onderdelen in de doos met meerdere loopings zijn op meerdere manieren te gebruiken. Stimuleert de fantasie met een bijna eindeloze reeks baanopstellingen. Kan aan andere sets en banen worden gekoppeld. Verbeter je bouwwerken met huishoudelijke artikelen zoals rode bekers, papieren buizen, boeken enz. UITDAGING AANVAARD!
Het ultieme stuntspeelgoed van Hot Wheels met ruim 3 meter lange baan. Alle onderdelen kunnen worden opgeborgen in de doos!
Een heleboel verschillende baanopstellingen mogelijk!Daagt kinderen uit om tijdens het spelen te experimenteren en hun vaardigheden te verbeteren.
De waanzinnige loopings worden nog vetter als je de baan op 8 plaatsen aan de onderkant van de doos vastmaakt. In de bak vindt je 2 opbergbakjes en ruimte om je baan, extra sets of onderdelen vast te maken voor nog meer race- en stuntpret!
Inhoud doos: ruim 3 meter lange baan, verbindingen, lanceerder en een Hot Wheels auto.
Breid de wereld van Hot Wheels Track Builder stunts uit door geschikte Track Builder-sets en -banen aan elkaar te koppelen!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Track Builder Doos Met Meerdere Loopings”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: