Aanbieding!

 66.79  29.44

Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Track Builder Unlimited Set Met Drievoudige Looping

SKU: XDX684.MM10144

Hot Wheels Track Builder biedt onbeperkte constructiemogelijkheden met de innovatieve set met drievoudige looping. Kinderen kunnen h…

Op voorraad

Beschrijving

Hot Wheels Track Builder biedt onbeperkte constructiemogelijkheden met de innovatieve set met drievoudige looping. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan! Drie in steeds groter wordende stuntloopings maken het bouwen van banen door kinderen drie keer zo cool met de allereerste drievoudige lanceerstunts voor een nog sensationelere uitdaging! De multifunctionele onderdelen kunnen in bijna eindeloos veel combinaties worden gebruikt om de creativiteit te stimuleren. Eenvoudig op te bergen en mee te nemen om onderweg te spelen met vrienden. De Set met Drievoudige Looping is inclusief één Hot Wheels voertuig. Per stuk verkrijgbaar en afhankelijk van beschikbaarheid.
De Track Builder Unlimited Set met Drievoudige Loops is de ultieme drievoudige loopinguitdaging, en de allereerste drievoudige stuntlooping.
Multifunctionele onderdelen met bijna eindeloos veel combinaties voor extra creativiteit. De set is ruim 50 cm groot voor enorm veel plezier
Voer een vrije val uit of maak een gewaagde sprong, verbind met andere Track Builders sets en creëer nog grotere uitdagingen samen met vrienden.
De Set met Drievoudige Looping is opvouwbaar dus eenvoudig op te bergen of mee te nemen voor plezier met vrienden. Inclusief één Hot Wheels voertuig.
Compatibel met andere Hot Wheels baansets om epische stunts te bouwen en raceplezier te beleven.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Track Builder Unlimited Set Met Drievoudige Looping”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: