Aanbieding!

 52.44  26.68

Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Vuurspuwende Draak

SKU: XDX684.MM10140

Kijk uit! Een gemene draak genaamd Dante valt het brandweerstation van Hot Wheels City aan! Dante ‘komt tot leven’ en verwoest de brandweerkazerne waar hij een nietsvermoedend voertuig verslindt. De auto vliegt door zijn lichaam,…

Op voorraad

Beschrijving

Kijk uit! Een gemene draak genaamd Dante valt het brandweerstation van Hot Wheels City aan! Dante ‘komt tot leven’ en verwoest de brandweerkazerne waar hij een nietsvermoedend voertuig verslindt. De auto vliegt door zijn lichaam, waar kinderen vervolgens hun ultieme stuntvaardigheden gebruiken om op het hoofd van de draak te lanceren en hem verslaan. Deze set bevat 360 graden modulair spel en kan worden aangesloten op andere Hot Wheels™ City sets en bsnen voor uitgebreide mogelijkheden om verhalen te vertellen. Inclusief één Hot Wheels voertuig. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Red Hot Wheels City van Dante de woeste draak die auto's eet en gebouwen sloopt! Kinderen lanceren hun Hot Wheels op het beest om hem te verslaan en de stad te redden!
Deze speelset met brandweerkazerne creëert een epische setting voor kinderen om hun verhaalvaardigheden op te bouwen door middel van innovatief racespel.
Beweeg het handvat om Dante tot leven te brengen, en trek het dan terug om de auto door het lichaam te laten racen. Race de auto door de looping om wraak te nemen.
Verbind deze set met andere Hot Wheels sets om te spelen in een unieke wereld vol stunts en vijanden.
Kinderen van 3 tot 8 jaar oud zullen de uitdagingen en spanning van de Hot Wheels City Vuurspuwende Draak geweldig vinden. Wordt geleverd met 1 Hot Wheels voertuig om direct uit de doos te spelen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hot Wheels Auto's En Speelsets Baansets | Vuurspuwende Draak”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: