Aanbieding!

 50.78  20.24

Masters of the Universe Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | He-man And The Battle Cat Actiefiguur

De actiefiguur Battle Cat is geïnspireerd op de animatieserie He-Man en The Masters of the Universe en k…

Op voorraad

Beschrijving

De actiefiguur Battle Cat is geïnspireerd op de animatieserie He-Man en The Masters of the Universe en klaar voor de strijd! De angstaanjagende metgezel van He-Man is ontworpen voor actie en avontuur en heeft een aanvalsfunctie die kinderen zelf kunnen activeren. Het zadel van Battle Cat is geschikt voor actiefiguren van 14,5 cm uit de MOTU™ speelgoedserie (afzonderlijk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Fans willen ze natuurlijk allemaal verzamelen om epische gevechten na te spelen en nieuwe avonturen te bedenken! By the Power of Grayskull!™ is de Battle Cat een geweldig cadeau voor kinderen en fans vanaf 4 jaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
De actiefiguren uit He-Man en Masters of the Universe vieren de Netflix serie met coole personages om mee te spelen en stoer neer te zetten!
Battle Cat heeft een krachtige aanvalsfunctie die door een veer in beweging wordt gezet, geïnspireerd op de aanvalsbewegingen op het scherm. Zo komt de serie echt tot leven — en activering is eenvoudig!
De angstaanjagende tijger is 14,5 cm hoog en ruim 30 cm lang, met luxe styling, over-sized kenmerken zoals gigantische klauwen, en beweegbare ledematen om strijdvaardige houdingen aan te nemen!
Met He-Man en Masters of the Universe actiefiguren van 14,5 cm (elk afzonderlijk verkrijgbaar) in het zadel van Battle Cat worden alle avonturen nog spannender.
Kinderen en verzamelaars spelen maar wat graag de beroemde acties na of maken een stoere tentoonstelling. De figuren zijn geweldige cadeaus voor MOTU™ fans vanaf 4 jaar (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masters of the Universe Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | He-man And The Battle Cat Actiefiguur”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: