Aanbieding!

 26.59  14.72

Masters of the Universe Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | He-man And The Beast Man Actiefiguur

Deze actiefiguren, geïnspireerd op de geanimeerde Netflix-serie He-Man en The Masters of the Universe, zijn klaar voor de strijd met luxe styling, een krachtige aanvalsbeweging en twee accessoires! Deze …

Op voorraad

Beschrijving

Deze actiefiguren, geïnspireerd op de geanimeerde Netflix-serie He-Man en The Masters of the Universe, zijn klaar voor de strijd met luxe styling, een krachtige aanvalsbeweging en twee accessoires! Deze verzameling actiefiguren bevat beroemde personages uit zowel de goede als de slechte kant van Eternia. Ze kunnen geweldig vechten en je kunt er je eigen verhalen bij verzinnen. Elke figuur heeft een aanvalsfunctie, gebaseerd op hun Master Attack-moves, waarmee kinderen de strijd kunnen aangaan. Fans willen ze natuurlijk allemaal verzamelen om epische gevechten na te spelen en nieuwe avonturen te bedenken! De collectie MOTU™ figuren By The Power of Greyskull!™ is een geweldig cadeau voor kinderen en fans vanaf 4 jaar. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Kleuren en versieringen kunnen afwijken.
De actiefiguren uit He-Man en The Masters of the Universe vieren de Netflix-serie met coole personages om mee te spelen en stoer neer te zetten!
Beast Man heeft een krachtige aanvalsfunctie die door een veer in beweging wordt gezet, geïnspireerd op de Master Attack-moves op het scherm. Zo komt de serie echt tot leven — en activering is eenvoudig!
De actiefiguur is 14,5 cm groot, met luxe styling, over-sized kenmerken en beweegbare ledematen om strijdvaardige houdingen aan te nemen!
Accessoires voor de strijd — een wapen en een schild — zijn natuurlijk onmisbaar voor spannende verhalen, vooral als hij de krachtige aanvalsfunctie gebruikt!
Kinderen en verzamelaars spelen maar wat graag de beroemde acties na of maken een stoere tentoonstelling. De figuren zijn geweldige cadeaus voor MOTU™ fans vanaf 4 jaar (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masters of the Universe Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | He-man And The Beast Man Actiefiguur”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: