Aanbieding!

 73.42  37.72

Masters of the Universe Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Masterverse Revelation Tri-klops Actiefiguur

De geanimeerde serie Masters of the Universe: Revelation op Netflix is een radicale terugkeer naar Eternia™ en de Masterverse collectie brengt de nieuwe start tot leven met al even ra…

Op voorraad

Beschrijving

De geanimeerde serie Masters of the Universe: Revelation op Netflix is een radicale terugkeer naar Eternia™ en de Masterverse collectie brengt de nieuwe start tot leven met al even radicale actiefiguren. Elke luxe figuur is ongeveer 18 cm hoog en ontworpen met nauwkeurige details waar fans gek op zijn. De heldhaftige strijders als He-Man en hun schurkachtige vijanden als Tri-Klops kunnen op meer dan 30 punten bewegen en hebben verwisselbare handen en meerdere accessoires voor epische avonturen en prachtige shows! Voor verzamelaars en fans die van MOTU houden en de deskundige herleving kunnen waarderen, zijn deze luxe Master of the Universe figuren een must-have. Fans willen ze – By the power of Grayskull!™ – natuurlijk allemaal verzamelen. Een geweldig cadeau dus om een verzameling te beginnen of uit te breiden. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Kleuren en versieringen kunnen afwijken.
Met de actiefiguren uit Masters of the Universe Masterverse Revelation vieren we de spannende geanimeerde Netflix serie Masters of the Universe: Revelation.
De Masterverse collectie van actiefiguren (ca. 18 cm) bevat schurken als Tri-Klops en andere favoriete personages van fans. Maak een schitterende presentatie of verzin je eigen verhalen!
Met meer dan 30 beweegbare punten kun je Tri-Klops echte actiebewegingen laten maken of hem in allerlei standen zetten om een indrukwekkende show te presenteren!
De kwaadaardige figuur wordt geleverd met een extra hoofd en 2 extra handen die kunnen worden omgewisseld om het personage te transformeren en voor te bereiden op wat er daarna komt.
Een zwaard, een harnas en een mantel breiden de verhaalmogelijkheden uit met dreigende gevechtskleding!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masters of the Universe Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Masterverse Revelation Tri-klops Actiefiguur”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: