Aanbieding!

 40.20  20.24

Masters of the Universe Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Origins Battle Cat Actiefiguur

Masters of the Universe is terug, tot groot plezier van bewonderaars, verzamelaars en een compleet nieuwe generatie fans. Het is hoog tijd om in actie te komen en He-Man te he…

Op voorraad

Beschrijving

Masters of the Universe is terug, tot groot plezier van bewonderaars, verzamelaars en een compleet nieuwe generatie fans. Het is hoog tijd om in actie te komen en He-Man te helpen om het universum te redden van de boosaardige Skeletor! Tijd ook om de altijd moedige Battle Cat in te zetten! Dit is een angstaanjagende figuur uit de Origins-serie die trouw is aan de klassieke Masters of the Universe-tradities en tegelijkertijd spannende nieuwe ontwerpkenmerken bevat om nog meer actie op het strijdtoneel te brengen. De Battle Cat is een reusachtig wezen dat veel op een tijger lijkt en dat onvoorwaardelijk trouw is aan He-Man. Zijn groene lijf heeft gele strepen en hij is op 12 punten beweegbaar – zoals poten, kop, nek en kaken – om hem in allerlei heldhaftige standen zetten en realistische gevechten te kunnen naspelen. Deze indrukwekkende kat is klaar voor de strijd in zijn kastanjebruine pantser en de authentieke vintage verpakking bevat een ministripboek waar fans onmiddellijk in willen duiken. Masters of the Universe is een wereld boordevol positieve thema's en personages waar kinderen dol op zijn – en volwassenen vinden het heerlijk om alle verhalen door te geven aan een nieuwe generatie MOTU fans. By the power of Grayskull! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
MOTU is terug en klaar voor een compleet nieuwe generatie fans!
Battle Cat is in volledige wapenuitrusting klaar voor woeste actie in Masters of the Universe en speelt graag in allerlei nieuwe verhalen.
Battle Cat is op 12 punten beweegbaar, dus hij kan alle kanten op. Zijn hoofd kan omhoog en omlaag, en naar links en rechts. De gewrichten van zijn poten bewegen, zijn kaken klapperen en nog veel meer!
Deze woeste tijger wordt geleverd in een kunstzinnige, authentieke retroverpakking die een ministripboek bevat waar fans ongetwijfeld van zullen smullen!
Een fantastisch cadeau voor verzamelaars en kinderen vanaf 6 jaar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masters of the Universe Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Origins Battle Cat Actiefiguur”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: