Aanbieding!

 48.67  20.24

Masters of the Universe Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Origins Panthor Actiefiguur

Masters of the Universe is terug, tot groot plezier van bewonderaars, verzamelaars en een compleet nieuwe generatie fans. Het is hoog tijd om in actie te komen en He-Man te helpen om het universum te redden van de boosaardige Skeletor! Kies vo…

Op voorraad

Beschrijving

Masters of the Universe is terug, tot groot plezier van bewonderaars, verzamelaars en een compleet nieuwe generatie fans. Het is hoog tijd om in actie te komen en He-Man te helpen om het universum te redden van de boosaardige Skeletor! Kies voor de altijd woeste Panthor. Panthor is een gigantisch panterachtig beest dat eeuwig trouw is aan Skeletor. Zijn krachtige, paarse lijf is op 12 punten beweegbaar – waaronder zijn poten, kop, nek en kaken – om hem in allerlei heldhaftige standen zetten en fantasievolle gevechten te laten naspelen. Deze indrukwekkende kat is klaar voor de strijd met een diepgroen verwijderbaar zadel en pantser en wordt geleverd in een prachtige vintage designverpakking. Dit is een angstaanjagende figuur uit de Origins serie die trouw is aan de klassieke Masters of the Universe tradities en tegelijkertijd spannende nieuwe ontwerpkenmerken bevat om nog meer actie op het strijdtoneel te brengen. By the power of Grayskull! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
MOTU is terug en klaar voor een compleet nieuwe generatie fans en verzamelaars!
Panthor is in volledige wapenuitrusting klaar voor woeste actie in Masters of the Universe en speelt graag in allerlei nieuwe verhalen.
Panthor is op 12 punten beweegbaar, dus hij kan alle kanten op. Zijn kop kan omhoog en omlaag, en naar links en rechts. De gewrichten van zijn poten bewegen, zijn kaken klapperen en nog veel meer!
De woeste panter wordt geleverd in een artistieke, authentieke retroverpakking waar fans van zullen genieten!
Een geweldig cadeau voor verzamelaars en kinderen van 6 jaar en ouder.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Masters of the Universe Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Origins Panthor Actiefiguur”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: