Aanbieding!

 30.36  19.32

Matchbox Auto's En Speelsets Baansets | Action Drivers – Bergavontuur (sounds Only)

SKU: XDX684.MM10155

Elke Matchbox Action Drives speelset biedt realistische avonturen voor kinderen om hun innerlijke held tot leven te laten komen. Kinderen bepalen wat er gebeurt in meerdere speelgebieden terwijl ze poortjes openen en licht…

Op voorraad

Beschrijving

Elke Matchbox Action Drives speelset biedt realistische avonturen voor kinderen om hun innerlijke held tot leven te laten komen. Kinderen bepalen wat er gebeurt in meerdere speelgebieden terwijl ze poortjes openen en lichtjes, geluiden en andere functies activeren door het meegeleverde Matchbox voertuig met een schaal van 1:64 voort te duwen. Dankzij de eenvoudige aansluitpunten op de hoeken kunnen deze speelsets niet alleen aan elkaar maar ook aan Hot Wheels™ City sets worden gekoppeld. (Extra sets apart verkrijgbaar.) Elke set wordt geleverd met 1 Matchbox auto op schaal (1:64). Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Matchbox Action Drivers speelsets hebben kinderen het voor het zeggen wanneer ze hun eigen avonturen tegemoet rijden met de innovatieve functies die ze voortduwen.
Elke speelset bevat realistische details die kinderen herkennen en waarmee ze echte situaties kunnen naspelen.
Dankzij de eenvoudige aansluitpunten kunnen deze speelsets aan elkaar en aan Hot Wheels City sets worden gekoppeld, zodat kinderen een episch bouwwerk kunnen maken en eindeloze avonturen kunnen beleven. (Extra sets apart verkrijgbaar.)
Elke set bevat een voertuig op schaal (1:64) dat zowel kinderen als verzamelaars aanspreekt.
Deze speelsets zijn geweldige cadeaus voor kinderen vanaf 3 jaar die net beginnen met hun Matchbox avontuur of voor verzamelaars die op zoek zijn naar een nieuwste aanwinst.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Matchbox Auto's En Speelsets Baansets | Action Drivers – Bergavontuur (sounds Only)”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: