Aanbieding!

 33.21  16.56

Matchbox Auto's En Speelsets Baansets | Action Drivers Matchbox Helicopter Rescue Speelset

SKU: XDX684.MM10118

Met deze Matchbox Action Drivers Matchbox Helicopter Rescue speelset kunnen kinderen realistische avonturen spelen in een ziekenhuisomgeving met speciale functies voor je auto. Duw de inbegrepen…

Op voorraad

Beschrijving

Met deze Matchbox Action Drivers Matchbox Helicopter Rescue speelset kunnen kinderen realistische avonturen spelen in een ziekenhuisomgeving met speciale functies voor je auto. Duw de inbegrepen ambulance (schaal van 1:64) naar voren om de slagboom te openen! De speelset is ook voorzien van een plastic helikopter met draaiende rotoren en een autolift. Dankzij de eenvoudige aansluitpunten op de hoeken kan de speelset ook aan andere Matchbox sets en aan Hot Wheels City sets worden gekoppeld. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Deze Matchbox Action Drivers Matchbox Helicopter Rescue speelset bevat realistische functies waarmee kinderen hun eigen reddingsactie kunnen spelen!
Kinderen kunnen de helikopter laten opstijgen vanaf het helidak zodat ze de andere voertuigen (afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen redden. Vervolgens keren ze terug naar het helidak waar de auto's door een luik rijden en medische hulp krijgen.
De oprit leidt van de parkeergarage op de eerste verdieping van het ziekenhuis naar de begane grond, waar kinderen deze speelset aan andere Matchbox sets of Hot Wheels City banen (afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen koppelen.
Kinderen kunnen nog betere verhalen bedenken met deze gedetailleerde speelset met herkenbare locaties en bekende functies.
Dit is een geweldig cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder en is inclusief één ambulance met een schaal van 1:64.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Matchbox Auto's En Speelsets Baansets | Action Drivers Matchbox Helicopter Rescue Speelset”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: