Aanbieding!

 47.20  23.92

Matchbox Auto's En Speelsets Baansets | Action Drivers Matchbox Parkeren En Spelen Garage

SKU: XDX684.MM10147

De Matchbox Action Drivers Matchbox Parkeren en Spelen Garage Speelset zit boordevol door het kind te activeren functies voor nieuwe avonturen en eindeloos plezier! In deze realistische en zeer gedetailleerde parkeergarage zijn kinderen de baas. Als zij he…

Op voorraad

Beschrijving

De Matchbox Action Drivers Matchbox Parkeren en Spelen Garage Speelset zit boordevol door het kind te activeren functies voor nieuwe avonturen en eindeloos plezier! In deze realistische en zeer gedetailleerde parkeergarage zijn kinderen de baas. Als zij het inbegrepen Matchbox voertuig (schaal 1:64) door de set duwen, maken ze poorten open en activeren ze lichtjes, geluiden en andere functies. Dankzij de eenvoudige aansluitingen in elke hoek kunnen kinderen de speelset bevestigen aan andere Matchbox Action Drivers en Hot Wheels City sets voor nog meer geweldig speelplezier (andere sets zijn apart verkrijgbaar). Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Met de Matchbox Action Drivers Matchbox Parkeren en Spelen Garage Speelset hebben kinderen het voor het zeggen wanneer ze hun eigen avonturen tegemoet rijden met de innovatieve functies die ze voortduwen in een vertrouwde en herkenbare setting.
Vervoer auto's van de begane grond naar het dak in de handmatige lift met licht en geluid. Op het dak staat een oplaadpunt voor elektrische auto's, zodat je de elektrische Matchbox auto (schaal 1:64) kunt 'opladen'.
Als kinderen het voertuig over het activeringspunt rollen, gaat de garagepoort open en ontdekken ze lichtjes en geluiden!
Dankzij de eenvoudige aansluitingen kan de speelset worden bevestigd aan andere sets van Matchbox Action Drivers en van Hot Wheels City om een geweldige constructie te bouwen voor nog meer avonturen (andere sets zijn apart verkrijgbaar).
De Matchbox Action Drivers Matchbox Parkeren en Spelen Garage Speelset is een prachtig cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder die pas net met Matchbox spelen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Matchbox Auto's En Speelsets Baansets | Action Drivers Matchbox Parkeren En Spelen Garage”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: