Aanbieding!

 21.25  9.20

Minions Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Actiefiguur Bob Slaat Op De Gong

Minions: The Rise of Gru is het originele verhaal van 's werelds gemeenste superschurk! Doe mee aan de film met de belangrijkste personages en hun gekke acties die je met een knop activeert. Bob draagt een Kung Fu-outfit en heeft een teddybeer bij z…

Op voorraad

Beschrijving

Minions: The Rise of Gru is het originele verhaal van 's werelds gemeenste superschurk! Doe mee aan de film met de belangrijkste personages en hun gekke acties die je met een knop activeert. Bob draagt een Kung Fu-outfit en heeft een teddybeer bij zich. Naast hem staat een gouden gong. Druk op de knop op zijn rug en Bob slaat op de gong. Als hij hard genoeg slaat, draait de gong rond, over de balk. Nog leuker wordt het als Bob met zijn teddybeer op de gong slaat! Kies voor nog meer filmpret ook Kevin met zijn bouwgereedschap: tank, laskap en vlammenwerper, Stuart in Kung Fu-outfit die oefent met zijn nunchaku's terwijl hij ze met zijn ogen volgt, biker Otto die de Steen van Zodiac gooit en hem weg ziet vliegen en Stuart die een plakhand lanceert om te kijken of hij de heilige steen te pakken kan krijgen. Deze actiefiguren van ongeveer 10 cm hebben allemaal dezelfde handgrepen en de meeste figuren hebben afneembare accessoires die je ook voor andere Minions kunt gebruiken. Je kunt alle figuren combineren met even grote Loud 'N Rowdy™ Minions en Movie Moments™ Minions en met het Wild Rider™ voertuig met afstandsbediening. Je blijft lachen met de Minions! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren, decoraties en afmetingen mogelijk.
Speel de acties en de leuke momenten na uit Minions: The Rise of Gru, en lach je suf met Bob in een op film geïnspireerde Kung Fu-outfit.
Leuke actie met een druk op de knop: Bob slaat op de gong met zijn hand of met zijn teddybeer.
Als hij hard genoeg slaat, draait de gong rond, over de balk.
Andere personages die acties uit de film uitvoeren zijn Kevin, klassieke Stuart, Kung Fu Stuart en Otto. Speel momenten uit de film na en verzin je eigen verhalen met deze Minions-actiefiguren. Verzamel de hele serie voor nog meer actie!
Je kunt alle figuren combineren met andere figuren uit het Action assortiment, Loud 'N Rowdy™ Minions en Movie Moments™ Minions en met het Wild Rider™ voertuig met afstandsbediening (apart verkrijgbaar en niet overal leverbaar).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minions Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Actiefiguur Bob Slaat Op De Gong”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: