Aanbieding!

 36.80  17.48

Minions Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Movie Moments Maffe Minions

Minions: The Rise of Gru is het originele verhaal van 's werelds gemeenste superschurk! Met deze complete verhaalset kun je ongelofelijke s…

Op voorraad

Beschrijving

Minions: The Rise of Gru is het originele verhaal van 's werelds gemeenste superschurk! Met deze complete verhaalset kun je ongelofelijke scènes uit de film naspelen. Stuart en Kevin bouwen het laboratorium van Gru in de kelder. Speel de scène na waarin ze vers cement storten en er dan gewoon overheen stampen. Deze complete verhaalset bevat talloze accessoires, zoals twee helmen, een draaiende cementmolen, een plak cement en gereedschap om het cement glad te strijken. Nadat de Minions door het verse cement zijn gelopen, kun je hun voetstappen met de vlakspaan uitwissen en de scène opnieuw spelen. Het cement is gemaakt van traagschuim en gaat vanzelf terug in de oorspronkelijke vorm, zodat je urenlang kunt spelen. Zet een Minion in de cementmolen en geef hem een zetje. Draaien en draaien maar, totdat hij staat te zwaaien op zijn benen. Wil je nog meer zinderende actie? Kies dan ook Stuart die met Young Gru op de gestroomlijnde techno-bike van de master rijdt, en Bob en Stuart Kung Fu die trainen op een draaiende paal met allerlei verschillende vechtaccessoires. Je krijgt de slappe lach als je speelt en grappen uithaalt met een Minion. Deze actiefiguren van ongeveer 16 cm kunnen op verschillende punten buigen en ze hebben allemaal dezelfde handgrepen. De meeste figuren hebben afneembare accessoires die je ook voor andere Minions kunt gebruiken. Alle figuren kun je combineren met onze Action Minions, Loud 'N Rowdy™ Minions en het Wild Rider™ RC voertuig voor nog meer speelplezier. Per stuk verkrijgbaar afhankelijk van beschikbaarheid. Afwijkende kleuren, decoraties en afmetingen mogelijk.
Met de complete verhaalset Minions: The Rise of Gru kun je momenten uit de bouw naspelen.
Inhoud: twee figuren van circa 16 cm, beweegbaar op meerdere punten, met universele handgrepen.
Tal van accessoires die bij het thema horen: twee helmen, een werkende cementmolen, een plak cement en gereedschap om het cement glad te strijken.
De figuren kunnen worden gecombineerd met ons ander speelgoed van 16 cm, voor urenlang speelplezier.
4 jaar en ouder

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minions Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Movie Moments Maffe Minions”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: