Aanbieding!

 17.20  9.20

Minions Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Nunchaku's Zwaaiende Stuart

Minions: The Rise of Gru is het originele verhaal van 's werelds gemeenste superschurk! Doe mee aan de film met de belangrijkste personages en hun gekke bewegingen die je met een knop activeert. Stuart oefent oosterse vechtsporten o…

Op voorraad

Beschrijving

Minions: The Rise of Gru is het originele verhaal van 's werelds gemeenste superschurk! Doe mee aan de film met de belangrijkste personages en hun gekke bewegingen die je met een knop activeert. Stuart oefent oosterse vechtsporten om de Vicious 6 te verslaan. Hij heeft nunchaku's in beide handen en jij activeert hem met een druk op de knop. Druk op de knop en hij zwaait wild met zijn nunchaku's terwijl hij ze met zijn ogen volgt. Kies voor nog meer filmpret Kevin met zijn bouwgereedschap: tank, laskap en vlammenwerper, Kung Fu Bob die op een draaiende gong slaat, Stuart die een plakhand lanceert om de Steen van Zodiac te pakken te krijgen, en biker Otto die de Steen van Zodiac gooit en hem nakijkt. Deze actiefiguren van ongeveer 10 cm hebben allemaal dezelfde handgrepen en de meeste figuren hebben afneembare accessoires die je ook voor andere Minions kunt gebruiken. Je kunt alle figuren combineren met Loud 'N Rowdy™ Minions en Movie Moments™ Minions en met het Wild Rider™ voertuig met afstandsbediening. Je blijft lachen met de Minions! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren, decoraties en afmetingen mogelijk.
Speel de acties en de leuke momenten na uit Minions: The Rise of Gru met Stuart en zijn nunchaku's.
Met een druk op de knop zwaait hij met zijn nunchaku's en volgt ze met zijn ogen.
Andere personages die acties uit de film uitvoeren zijn Kevin, Bob, Otto en klassieke Stuart. Speel momenten uit de film na en verzin je eigen verhalen met deze Minions-actiefiguren. Verzamel de hele serie voor nog meer actie!
Je kunt alle figuren met andere figuren uit het Action assortiment, Loud 'N Rowdy™ Minions en Movie Moments™ Minions en met het Wild Rider™ voertuig met afstandsbediening (apart verkrijgbaar en niet overal leverbaar).
Een geweldig cadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minions Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Nunchaku's Zwaaiende Stuart”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: